kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EfeLy vs JaNDarK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 335

ExHero

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

selam arkadaşlar öncelikle biraz bu ws hakkında acıklama yapmak istedim jandark adlı şahıs ile eglencesine ws attık 46 bıcak savunmam var ve bunu kendisine söyledim oda kabul etti ve kestim şurup basıyorsun dedi güldüm dedim bidaha atalım dedi gene kestim dedi 46 bıcak savunman yok daha fazla savunman var krıstalın var şurubun var arena gel falan muhabbeti yaptı arkadaşlar bir ws için kenidinizi bu kadar kasmayın önemli olan kesmek yada kesilmek degıldır önemli olan kişiliktir ben hiç bir ws'mde şurup + kristal kullanmadım beni tanıyan arkadaşlar bilir daha sonra video actım ve ws attık gene arkadaş kesti tebrik ederim gerçekten eğlenceli bir ws oldu benim için burdan jandark adlı arkadaşı tekbrik ediyorum iyi forumlar :)

not : hunk serveri için yapılan şeylerde cok geç kalınmıştır dönüşümler çok geç acılmıstır user sayısı her geçen gün azalıyor burdan ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum biraz hunk serveri üzerine düşülmesi gerek ilgisiz bırakılmış bir server suanda hunk sunucusu teşekkür ederim iyi forumlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri