Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Binek atak sorunu! [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TronTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 894

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.Aleyküm arkadaşlar. Serverimde seritifika ile alınan binekler ve yeni gelen zırhlı panda, kutup predatör binekleri atak yapmıyor. Sanırım diff gerekliymiş elinde olan varsa yardımcı olabilirmi. Game sürümüm 34k. Diff bulmuştum attım fakat hiçbir işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum..

S.Aleyküm arkadaşlar. Serverimde seritifika ile alınan binekler ve yeni gelen zırhlı panda, kutup predatör binekleri atak yapmıyor. Sanırım diff gerekliymiş elinde olan varsa yardımcı olabilirmi. Game sürümüm 34k. Diff bulmuştum attım fakat hiçbir işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum..

diffi aktarırkan diffin ismini değiştirin örn: xxgamesdiff yaparsanız sorun cozulecektır , eğer ki /usr/game/share'deki gameyi silmeden üzerine yazıyorsanız bundan kaynaklanıyorda olabilir.

öncelikle /usr/game/share bölümündeki gameyi masa üstüne atın bir yedeğini alın sonra ise diffli gameyi temiz bir şekilde atın.

chmod ayarlarını 777 yaptıkdan sonra reboot atmayı unutma

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri