- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar merhaba formda yeniyim tam olarak konuların nereye açılacağını bilmiyorum umarım doğru yere açıyorum dur :ka19:
kendi bilgisayarıma private server kurmak istiyorum bir kaç arkadaşla beraber oynamak için harita da bazı yerler kapalıda olabilir vsro dosyaları ve video lu anlatımı vardı ancak bilgisayara format atınca oda gitti elinde dosyaları tam ve düzgün olan biri varsa paylaşırsa sevinirim formda bakmadığım konu kalmadı ama çoğunun ya linki kırık yada dosya kaldırılmış yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
yazımda hatam olduysa af ola
kendi bilgisayarıma private server kurmak istiyorum bir kaç arkadaşla beraber oynamak için harita da bazı yerler kapalıda olabilir vsro dosyaları ve video lu anlatımı vardı ancak bilgisayara format atınca oda gitti elinde dosyaları tam ve düzgün olan biri varsa paylaşırsa sevinirim formda bakmadığım konu kalmadı ama çoğunun ya linki kırık yada dosya kaldırılmış yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
yazımda hatam olduysa af ola
Son düzenleme:
- Konular
- 122
- Online süresi
- 14m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 429
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 176
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Sizin gibi arkadaşlarımıza yardımcı olan konumu yeniden açtırmaya çalışmaktayım biraz vakit alabilir ancak sabrederseniz kendi başınıza halledebilirsiniz