Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Seviyeli, Düzgün bir GM arıyorsan incele!

ahmetsude

Level 4
TM Üye
Konular
31
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
Başarım Puanı
100
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 12 Gün
MmoLira
5
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, ben JoKeR, Ragnar, WaRMoNGeR nicklerini kullanan bir Metin2 oyuncusuyum.

Bu oyuna ilk 2006'da Alesta'da başladım ve 2009-2010'da ilk PVP serverımı Darkness MT2'de oynadım. Şuan bana uygun gelen bir sunucu bulamadığımdan pek oynamıyorum bu oyunu.

Eğer düzgün bir sunucu ve yönetim disiplini olan serverınız varsa GM'lik yapabilirim. Oyundan şuanda pek tanıdığım ettiğim insanlar yok. Adım ahmetsude değil bu hesap arkadaşımdan kalma.

Yaş 19
Üniversite öğrencisiyim
2006'dan bu yana aralıklı olarak Metin2 oynuyorum.
Tarih bölümünde okuyorum aynı zamanda Türkçe'yi çok severim, ilk tercihim Türk Dili ve Edebiyatı idi.
Daha çok eski TR tadınıda, yeni mapsiz, betasız sunucuları tercih ediyorum. Yeni mapler vs. hiç hoşuma gitmiyor açıkcası.
Yine de sistemden çok ortam önemli benim için.
Forumla, siteyle, oyun düzeniyle, oyuncularla iletişimle ilgilenebillirim. Ama "rreklamcı gm arıyom günlük 50 kişi getir" kafasını yaşayanlar uzak dursun. Önce adam gibi oyunu kuralım, oyuncu zaten gelir.
TM üyeyim, konu açıp sunucu tanıtımını bir nebze de olsa yapabilirim.
Daha önce Darkness MT2'de 3 ay SGM'lik yaptım.

Eğer uygun buluyorsanız özel mesaj atın, skype adresimi ordan verebilirim. Yine de bahsettiğim özelliklerde sunucusu olan varsa da yazsın, oynamak isterim.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri