Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyuna Giriş Hatası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SelinGunes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 563

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba,

Bugün Yaşadığım Bir sorunu anlatmak istiyorum.

'npv3.lua'' [NP Sıralama Sistemi] questi Ekledim Putty'den komutu Verdim & Reboot Attım.

Sonra Oyun Açılmamaya ßaşladı Sistemi Nasıl Kurduğumu Daha,Doğrusu Nasıl Kuramadığımı Anlatmak İstiyorum :o

İndirmiş Olduğum ''npv3.lua'' Dosyasını Filezilla'dan;

/usr/game/share/locale/turkey/quest [Dizinine Attım]

Putty'den;

cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
./qc npv3.lua [Komutunu Verdim Reboot Attım]

Ne Yapsam Oyunu Bir Türlü Açamadım, Filezilla'dan ''npv3.lua'' Dosyasını Sildim & Reboot Attım Yine de Düzelmedi.

Yardımı Olacak İse Bir kaç Bilgi Paylaşmak İstiyorum;

Bilişim:
TTnet

Game Sürüm:
34083

Game Kanal:
8 CH

YARDIMCI OLAN & OLMAK İSTEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM..

İYİ FORUMLAR. . .

Son düzenleme:
eğer gamenin bir yedeği varsa daha önceden yada gamenin ilk hali varsa hiç mysql ile oynamadan halledebilirsin şu işlemlerle:

cd /usr/
rm -rf game
tar zxvf gameninilkhali.tar.gz

reboot

bu işlemlerden sonra sıkıntı çıkmaz mysql'a zarar vermediyse hiçbir sorun olmuyucaktır teşekkürler.

Teşekkür Ederim. Önceden Yedek Aldığım İçin Yedeğini Yüklemiştim Ama Bazen Yine de Sorun Yaratıyor Reboot Attıktan Sonra

emini sorununu çözmüşsündür ama aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için start dosyasını nerden sileceğinizi söyliyim

filezilladan
"/usr/game/share/locale/turkey/quest/object" konumuna gelinir ve questi hangi npcye yüzüğü iteme vs. eklediysen onun kodunu bulup içiri girersin senin yüklediğin quest "npv3.start" şeklindedir onu sileceksin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri