Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Hesap Birleşimi Sorunum Devam Ediyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EceNaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar..
Hesap birleşimi yapmıştım Ocak başlarımıydı Aralık sonları mıydı. Başarılı demişti. Hesaplarım bu güne kadar karakter seçte kaldılar. En önemli olanını bu gün yeniden birleştirmeyi denedim. OLdu birleşti ama ana karakterim 97 lvl olan Flora yok. PİDGE deki ID üzerinden HUNK ta açtığım hesap iki kere birleştirildiğinden dolayı iki tane oldu. Biri boş karakterler yok, diğerinde ana karakterim yok, yan karakterler var. Diğer Karakter seçte takılı kalan hesaplarımıda ikinci kere birleştirsem onlarda da aynısı olacak. Çözüm Bekliyorum...

Selamlar..
Hesap birleşimi yapmıştım Ocak başlarımıydı Aralık sonları mıydı. Başarılı demişti. Hesaplarım bu güne kadar karakter seçte kaldılar. En önemli olanını bu gün yeniden birleştirmeyi denedim. OLdu birleşti ama ana karakterim 97 lvl olan Flora yok. PİDGE deki ID üzerinden HUNK ta açtığım hesap iki kere birleştirildiğinden dolayı iki tane oldu. Biri boş karakterler yok, diğerinde ana karakterim yok, yan karakterler var. Diğer Karakter seçte takılı kalan hesaplarımıda ikinci kere birleştirsem onlarda da aynısı olacak. Çözüm Bekliyorum...

Desteğe ticket atarsan sorununa çözüm bulunacaktır

O kadarını bende biliyorum . Aylardır ticketten yazışıyoruz bir adım bile ilerleyemedik. Teknik sorun çünki.

Ya bırak destekmiş kendileriini akıllı sanıyorlar çar kaybolmuş yok efendim ban yemiş diyorlar bana çara giriyorum çarın içinde çar yok bana hesap ban yedi diyor hangi ban yiyen hesap siliniyor girişim engelliniyor ban affi geldiginde nolucak ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri