HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, Bana bir panel lazımda aradağım paneli forumda bulamadım. Örnek olarak;
Not; İlla o panel olması lazım değildir. Renk tonları ona benzeyen şık bir panelde olabilir.
Konu yeri yanlış ise taşınabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu paneli kodlayabilen veya elinde dosyaları olan var mı?Not; İlla o panel olması lazım değildir. Renk tonları ona benzeyen şık bir panelde olabilir.
Konu yeri yanlış ise taşınabilir.
Gerekli konu daha önce paylaşıldı Burdan ulaşabilirsin. Konu Kapatılabilir.
Farkındaysan paylaşılan konudaki panel türkçeleştirilme tam olarak yapılmamış ve sorunlu bir paneldir. Onu gördüm denedim çok fazla sorun var. O yüzden daha iyisi olabiliceğini düşündüğüm icin açtım konuyu...
Farkındaysan paylaşılan konudaki panel türkçeleştirilme tam olarak yapılmamış ve sorunlu bir paneldir. Onu gördüm denedim çok fazla sorun var. O yüzden daha iyisi olabiliceğini düşündüğüm icin açtım konuyu...
Ücretsiz o panele sahip oluyorsan hatalırına göz yumacaksın veyahutta hatalrını sen düzelt. Onuda yapamıyorsan bilgili arkadaşlardan yardım al paneli kötülemeye hiç gerek yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)