noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Forum Kuralları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakcebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forumda bir çok deneme moderatör,moderatör,destek görevlisi vs. bir çok yetkili kullanıcı var.Fakat hiç birini göremiyorum yanlış konularda vs. ancak bir şikayet olursa konuya bakiyorlar.

Oyunu bıraktığım için hesaplarımı satışa çıkardım sadece forumda takiliyorum.Ticaret bölümünde bir çok kişi konusunu 12 saatten önce güncelliyor bu sefer benim açtığım konu altta kalıyor her seferinde bunları şikayet etmekten gına geldi.Bu sadece bir tane örnek.

Şikayet etmek yerine özel mesaj atiyorum ona bile cevap gelmiyor.Diğer forum hesabım kapatılmış 1 ay süre ile.4 tane yetkiliye özel mesaj attım fakat hiç biri cevap vermedi.Keith bölümünde her önüne gelen kanıtsız iftira konusu açmış onu bile oyunun sahibi (shorty,admin) gelip kapatıyor siz ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum.Arada bir cevap veren oluyor ondada üstü kapalı ve bir iki kelimelik cevaplar.

Bu forumun görevlileride işi gücü olan kişiler her zaman forumda aktif olup konu incelememiz mümkün olmuyor sizlerin yardımıyla , şikayetlerinizle bizlere yardımlarınızla daha yararlı olmaya çabalıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri