farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Rank Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArgeHostServer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba ,
Dün akşam rank başvurusu yaptım fakat resim belgesini eski belgeyi atmışız bu yüzden rededildi denildi . Düzeltip tekrar attık belge sahte denildi . Şimdi size soruyorum bir belge nasıl sahte olabilir açıklamada yapmıyor yönetici arkadaş tib üyelik resmi attım ys üzerindeki telefonu arayın dedim yetmedi belgenin üstüne turkmmo yazdım tekrar resim çekip attım onu geçtim vergi levhamı gösterdim 35 yaşında adamım ve şuanda bu forumda neden rank alamadığımı çözemedim 10 adet ofisimizin resmini çekip attım r10 gibi daha zor yaptırımlar olan forumda satış yaptığımızı konu linklerimizi attım başta sahte deniliyordu şimdi cevap verilmiyor kişisel bir sorunmu var anlayamadık gitti neyse eksik söyleyin tamamlıyalım satış izni istiyoruz .

başvuru yaptığımız link : argehost.com/turkmmofirma.html

tamamen eksiksiz diğer firmalara baktığımızda .

ek resimler .

http://i.hizliresim.com/gk97qN.jpg

http://i.hizliresim.com/N5OzOL.jpg

http://argehost.com/ysbelge/3.jpg

şu şartlarda belgeme halen sahte deniliyorsa ben diyecek hiçbirşey bulamıyorum . koskoca bir turkmmo hit alan forum yöneticlerinin böyle basit bir durumda çözüm üretmeyip malesef mesajını yazıyorsa belgeye halen sahte diyorsa biraz olgun kişileri yönetici yapmalarını tavsiye ediyorum .

Şimdi tekrar satış izni istiyorum yetkili kişiler ilgilenirlerse .

@admin; @erdemaa; @peacemackers;

Rica ederim yöneticiler veya başkası konuyu kapatmasın adminlerin okumasını istiyorum bir haksızlık varsa veya bir eksiğimiz söylesinler yönetici arkadaş hata yaptı sanırım .
Konuyu açıcak başka yer bulamadım kusura bakmayın efendim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ekip olarak kimin nasıl başvuru yaptığını takip ediyoruz. Bazı belirli standartlar var bunlara göre ys belgeleri kontrol ediliyor bir sorun varki sahte ys olduğuna kanaat getirmiş ilgilenen arkadaş.
Ve bunu nereden anladınız diye sorarsanız malesef söylemiyoruz nerede nasıl yanlışlık olduğunu anlatırsak yenisini düzenleyip gelinme şansı var.
Ayrıca başvurduğunuz gün eski bir dolandırıcı üyelik ile eşleşmeniz çıktı bu durumda nasıl rank verelim söylermisiniz ? bir üye forumda dolandırıcılık yapıyor ve gidiyor ve sizinde bu üyelikle eşleşmeniz çıkıyor. Kusura bakmayın biz dolandırılma olaylarını en aza indirgemek için bu tür uygulamalar yapıyoruz.

Her firma forumda rank alacak diye bir kaide yok bir sorun varki rank alamıyorsunuz birde değil birden fazla sorun.
Arkadaş size yazmış anlatmaya çabalamış ama anlamamıyorsunuz bu dolandırıcı olan üyelikle eşleşmeniz var bu demek oluyor aynı bilgisayardan giriş yapılmış. Bu durumda nasıl risk alıpta size rank verelim?

Biz çoğu zaman hafif sebepler için çözüm üretiyoruz ama sizin geçmişte bir kaç sefer dolandırıcılık yapmış bir üyelik ile eşleşmeniz var bu riski alamayız.

Ayrıca rank alamayınca neden karalama kampanyası yapılıyor? olgun yöneticiler nedir ?

Dolandırıcılık olaylarında rankı alınıp ve sonra tekrar gelmek isteyen firmalara rank verseydik bunun hesabını veremezdik.

Basit bir olay olsaydı çözüm arardık fakat durum son derece ciddi rank alamıyorsunuz.
İlgilenen arkadaş zaten size gerekli açıklamayı resimli olarak yapmış daha fazla açıklamaya gerek yok.

Konu açıp uygun bir şekilde sorduğunuz için teşekkür ederiz
İyi forumlar.
Ekip olarak kimin nasıl başvuru yaptığını takip ediyoruz. Bazı belirli standartlar var bunlara göre ys belgeleri kontrol ediliyor bir sorun varki sahte ys olduğuna kanaat getirmiş ilgilenen arkadaş.
Ve bunu nereden anladınız diye sorarsanız malesef söylemiyoruz nerede nasıl yanlışlık olduğunu anlatırsak yenisini düzenleyip gelinme şansı var.
Ayrıca başvurduğunuz gün eski bir dolandırıcı üyelik ile eşleşmeniz çıktı bu durumda nasıl rank verelim söylermisiniz ? bir üye forumda dolandırıcılık yapıyor ve gidiyor ve sizinde bu üyelikle eşleşmeniz çıkıyor. Kusura bakmayın biz dolandırılma olaylarını en aza indirgemek için bu tür uygulamalar yapıyoruz.

Her firma forumda rank alacak diye bir kaide yok bir sorun varki rank alamıyorsunuz birde değil birden fazla sorun.
Arkadaş size yazmış anlatmaya çabalamış ama anlamamıyorsunuz bu dolandırıcı olan üyelikle eşleşmeniz var bu demek oluyor aynı bilgisayardan giriş yapılmış. Bu durumda nasıl risk alıpta size rank verelim?

Biz çoğu zaman hafif sebepler için çözüm üretiyoruz ama sizin geçmişte bir kaç sefer dolandırıcılık yapmış bir üyelik ile eşleşmeniz var bu riski alamayız.

Ayrıca rank alamayınca neden karalama kampanyası yapılıyor? olgun yöneticiler nedir ?

Dolandırıcılık olaylarında rankı alınıp ve sonra tekrar gelmek isteyen firmalara rank verseydik bunun hesabını veremezdik.

Basit bir olay olsaydı çözüm arardık fakat durum son derece ciddi rank alamıyorsunuz.
İlgilenen arkadaş zaten size gerekli açıklamayı resimli olarak yapmış daha fazla açıklamaya gerek yok.

Konu açıp uygun bir şekilde sorduğunuz için teşekkür ederiz
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri