bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

YÖnetİcİler İÇerİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstkmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 598

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

'Anladığım kadarıyla ' Örneğin Google chrome tarayıcısını kullanarak bu işlemi yaptıysanız mozilla firefox tarayıcısı ile deneyin

'Anladığım kadarıyla ' Örneğin Google chrome tarayıcısını kullanarak bu işlemi yaptıysanız mozilla firefox tarayıcısı ile deneyin

anlamayla ilgili sıkıntın yokmuş işte sana* sebep söylendiğinde neden hala bir cevap diye konu açıyon idrak yolların mı tıkalı

Son düzenleme:
Bana verdiğiniz cevap Oyuncuları rahatsız etme ve tehdit etme sebebiyle hesabınız kapatıldı
Ben de bir kural ihlali yaptığımı düşünmediğim için ban yeme sebebim olarak gösterilen kanıtları görmek istedim bana 2 video sundunuz 1.si 28 şubat 2014 tarihinde çekilmiş bir video 2. ise video yu yüklüyen arkadaş tarafından gizlenmiş bir video gizlenmiş bir video ve tarihi geçmiş bir video üzerinden hesabımı kapattığınız için bir cevap istiyorum

Bana verdiğiniz cevap Oyuncuları rahatsız etme ve tehdit etme sebebiyle hesabınız kapatıldı
Ben de bir kural ihlali yaptığımı düşünmediğim için ban yeme sebebim olarak gösterilen kanıtları görmek istedim bana 2 video sundunuz 1.si 28 şubat 2014 tarihinde çekilmiş bir video 2. ise video yu yüklüyen arkadaş tarafından gizlenmiş bir video gizlenmiş bir video ve tarihi geçmiş bir video üzerinden hesabımı kapattığınız için bir cevap istiyorum

Bak tatlı ve güzel arkadaşım

Bir hesap kapatılmadan önce geçmişte hesabın ceza alıp almadığına, oyun içerisindeki durumuna, oyun içerisinde oyunculara davranışına vb gibi bir çok etkene bakılıyor.

Hesabı devir alman veya satın alman hesabın geçmişinin silindiği anlamına gelmiyor ki biz hesap satın alırken hesabın youtube ve benzeri sitelerde karakter adı ile aramasını yapıp videosunun olup olmadığını kontrol edin gibi sizin için önemsiz bizim için yıllardır yaşadığımız bir konu için uyarı yapıyoruz.

Aynı zaman da senin oyun içerisindeki "Önce kendileri adam olsunda bizi adam etsinler" gibi çok farklı, çok değişik konuşmalarında var bakmadım ki muhtemelen oynadığın hesap ban affıyla oyuna geri döndü dolayısıyla 2 kat daha tehlikeli bir durum.

Daha ne anlatabilirim? Bunu da anlamıyorsan sana doktor önerebilirim

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ediyorum
benim bu çarı devr alma tarihim 28.11.2014 5 yıldır oynuyorum ve şimdiye kadar en küçük bir cezai işleme tabi tutulmadım hesabın geçmişinin şu anı etkilediğinden haberim yoktu oyunda beni tanıyan ve bilen arkadaşlar insanlara nasıl muamele yaptığımı az çok bilirler yinede bir şekilde bu takım cümleler kurmuş olabilirim ben zaten bana hesaplarımın kapatılması olarak sunulan videoların mantıksız oldugunu belirtmek için konuyu açtım
Ayrıca her bireyin bir aile hekimi var teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri