SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

İtem kayboldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xXOFiREOXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

xXOFiREOXx

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeter artık bıktım usandım.Oyun içinde 8.2.2015 tarihinde aldığım item 2 saat sonra yok olmuştu.Destek sistemine bildirdim mükün dğeil diyorlar aynı gün birden çok kişinin aynı itemi kayboldu ya birisi bunu kassıtlı yapıyor ki bu hırszlıktır ya da oyunda bir problem var. Aynı gün aynı saat diliminde 5-6 kişide aynı itemin yok olması tesadüf mü? Oyun içinden Türkay bey ( @Shorty ; ) bildirdim yapıtğı şey sadece fısıltımı engellemek oldu.4 yıldan fazladır m2-tr den itibaren oyunu oynuyorum son zamanlarda iyice işin cılkı çıktı.Sorunlarımız var destek sistemine atıyoruz bakmıyorlar, yöneticilere söylüyoruz ya fısıltımız engelleiyor ya banlanıyoruz. Ki küfür felan yok. Gerçekleri söyleyip hakkımızı aramak suç ise ben suçluyum.

Bu hatayı kullanan yada her ne ise ona buradan sesleniyorum (eğer okuyorsa) hakkımı helal etmiyorum .Allah cezanı versin. Emek hırsızı !!(Keith de 1131 adlı oyuncu)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri