xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Yeter artik cidden yeter ! ! ! Lag sorunu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunuspapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 374

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ArkadaŞlar merhaba bİr serverİm var ve +150 online olunca lag yapiyor ch dÜŞÜyor. Ram hdd vs. Demeyİn. 8gb ram 200gb dİsk var. BaŞka sunuculardada denedİm nedİr bu yeter artik user kaybediyorum. LÜtfen acİl cevap gelsİn yemİn edİyorum ÇÖzene 2 aylik 1gb freebsd veya herhangİ bİr formatta vds verİcem !

bilişim kaynaklı bi sorun olabilir. Sunucun fazla ısınıyordur bağlı olduğun makinaya saldırı geliyordur sunucunun internet hızı düşük olabilir. Özelden hangi bilişimle çalıştığını ya da sunucunu hangi bilişimde barındırdığını yazarsan yardımcı olabilirim.

ArkadaŞlar merhaba bİr serverİm var ve +150 online olunca lag yapiyor ch dÜŞÜyor. Ram hdd vs. Demeyİn. 8gb ram 200gb dİsk var. BaŞka sunuculardada denedİm nedİr bu yeter artik user kaybediyorum. LÜtfen acİl cevap gelsİn yemİn edİyorum ÇÖzene 2 aylik 1gb freebsd veya herhangİ bİr formatta vds verİcem !

Sadece ram e bağlı bir durum değil lag.
Eğer aldığın bilişimin internet bağlantısı zayıfsa veya sunucuları eskiyse yada işlemcileri güçsüzse lag yapar.

Sana çok iyi bir bilişim tavsiye edebilirim ben bu güne kadar hep oradan server aldım ve 1 kere olsun lag yaptığını da görmedim.

Fakat reklam olmaması açısından yazmak istemiyorum eğer yöneticiler reklam olmaz v.s gibi bir yorum yaparsa paylaşırım eğer yapmazlarsa özel mesaj olarak atabilirim istersen.

Dediğim bilişimin en küçük paketi 2 GB ve 50 TL fiyatında, fakat 2 gb lık paketi bile 400-500 online ye kadar sıkıntısız oynatıyor.
Lag 0
Dene ve gör derim fakat reklama girmesin diye isim vermedim özel mesaj yoluyla verebilirim istersen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri