noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Acil Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RepLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben cok uzun zamandır Elym2 ye girmiyordum hesabimda 4 karakter vardı 2 tane ayrı kullanicida 3 er tane karakter var 2 tanesi silinmiş lütfen yardımcı olun 2 karakterimde ortada yok icinde itemler vardı

Hesap birlesimi yaptim sonra girdim oyuna ama 3 karakter gorunuyor benim 4 karakterim vardi. 1 tanesi silinmiş diger hesabima girdim onunda 1 karakteri silinmis elym2 destek ticket attim silinen karakterlerimin icinde itemler vardi. lutfen yardimci olun

Hesap birlesimi yaptim sonra girdim oyuna ama 3 karakter gorunuyor benim 4 karakterim vardi. 1 tanesi silinmiş diger hesabima girdim onunda 1 karakteri silinmis elym2 destek ticket attim silinen karakterlerimin icinde itemler vardi. lutfen yardimci olun

Desteğe ticket attıysanız zaten en kısa zamanda çözüme ulaşılır bekleyiniz biraz

Yardımcı olup ilgilendiğiniz için teşekkür ederim inşallah en kısa sürede karakterlerimi geri alabilirim

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri