HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adım Can 17 Yaşındayım Lise 3. Sınıf MF Öğrencisiyim Metin2 Serverlarında Yeni Quest , Yeni Login , Yeni Şehir Görünümü Vs . Fileslerde Abartı Olmadıkça Yenilik Kullanırım .
Daha Önce Çalıştığım Firmalar : Herhangi Bir Firmada Çalışmadım Fakat Kendime Ait Sunucumda Yaptıklarımı Test Ettim.
Yaşadığım Yer : Bursa / Gemlik
Firmaya Hangi Konuda Destek Verebilirim :
- Metin2 Files Ve Site Panel (Market , Ticket , Forum Dahil) Kurulum = Max 1 Saat
- CPanel Kullanımı Domaine Hosting Vermek .
- Pack Editleme vs.
- Packı İstenilen Şekilde Editler, Mini - Full Pack Yapabilirim.
- Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.
- Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.
- Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.
- Whmcs Ticket Sistemi ve Livezilla daha önce kullandığım ve bilgili olduğum sistemlerdir.
Beklentiler :
Firmadan 1 adet isteğim bulunmakta.
1- Hazır olarak el altında bulunduracagımız filesleri hızlıca freebsd kurulu sunucumuza komutla çekmek için bir host.
(Upload hızım aşırı düşük)
İletisim :
Daha Önce Çalıştığım Firmalar : Herhangi Bir Firmada Çalışmadım Fakat Kendime Ait Sunucumda Yaptıklarımı Test Ettim.
Yaşadığım Yer : Bursa / Gemlik
Firmaya Hangi Konuda Destek Verebilirim :
- Metin2 Files Ve Site Panel (Market , Ticket , Forum Dahil) Kurulum = Max 1 Saat
- CPanel Kullanımı Domaine Hosting Vermek .
- Pack Editleme vs.
- Packı İstenilen Şekilde Editler, Mini - Full Pack Yapabilirim.
- Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.
- Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.
- Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.
- Whmcs Ticket Sistemi ve Livezilla daha önce kullandığım ve bilgili olduğum sistemlerdir.
Beklentiler :
Firmadan 1 adet isteğim bulunmakta.
1- Hazır olarak el altında bulunduracagımız filesleri hızlıca freebsd kurulu sunucumuza komutla çekmek için bir host.
(Upload hızım aşırı düşük)
İletisim :
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)