- Konular
- 298
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar sizlere mini odamız olan #ffarace'yi tanıtacağım bu konumda.
Mini Oyun Hakkında :
Bu mini oyun Kmlcan & Recorvert tarafından, 3 Ekim 2013 tarihinde kodlandı. Recorvert, Klmcan'a farelerin harita etrafında gülleler ile yarışabileceği bir minioyun fikri önerdi, Klmcan fikri beğendi ve kodlamaya başladılar. Kodlarken çok sorun yaşadılar çünkü Lua'da profesyonel değillerdi. Lua ekibinden bir kaç kişi oyunun onaylanmayacağını söylediler, bu yüzden kodlamayı bıraktılar.
Bir gün Klmcan bu olağanüstü mini oyunu yeniden kodlamaya karar verdi, artık Lua'da eskisinden daha iyiydi. O bir sürü şey eklemeye çalıştı çünkü "sadece yarışmak" ilgi çekici değildi. Profilleri ve sıralama tablosunu ekledi. Minioyunun stili tamamen değişmişti. Ve eski sürümünden çok daha iyi olmuştu. Şuan ki sürümü 3.7.2 dir.
Peki oyun nasıl oynanır ?
Gülle fırlatmak :
Gülle fırlatmak için BOŞLUK tuşuna basın, veya eğilin. Gülle baktığınız yöne doğru çıkacaktır.
FFARP kazanmak :
FFARP, #ffarace'nin para birimidir, bunları birinci girerek toplayabilirsiniz. Ve FFARP'ler ile kendinize bir kaç havalı gülle stili alabilirsiniz.
Anti FFA zeminler :
Anti FFA zeminler haritada ki gri zeminlerdir. Eğer bu zeminlerin içine girerseniz gülle fırlatamazsınız. Yani, dikkatli olun.
Harita yapmak :
Eğer harita yaptıysanız, haritanızı
Oyun içinde kullanabileceğiniz komutlar :
!challenge - !ch : Meydan okuma penceresini açar.
!off [x] [y] : Offset ayarlarınızı değiştirir.
Offset ayarı nedir ?
Offset ayarı güllenizin eğildiğinizde veya boşluk tuşuna bastığınızda tam olarak oluştuğu yerdir. Bunu ellememenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Varsayılan offset ayarı en iyi olan ayardır. Ama eğer ki değiştirmek istiyorsanız ;
X : Gülleyi sağa veya sola kaydırmanıza yarar.
Y : Gülleyi aşağı veya yukarı kaydırmanıza yarar.
!stats [isim] : Belirtilen kullanıcının istatistiklerine bakabilirsiniz.
!top5 [kod] : Belirtilen haritanın en iyi 5 süresini gösterir.
!help : Yardım menüsünü açar.
Bu minioyuna gelen güncellemeler :
3.7.2 sürümüne kadar olan güncellemelerden bahsedeyim biraz. Yukarıdan aşağıya doğru sürüm artar.
-Uluslararası FFA Race turnuvası duyuruldu.
-FFA Race yeniden kodlandı.
-Rekorlar ve müzik modu eklendi.
-Bütün adminler ekipten ayrıldı.
-Bir yeni gülle eklendi.
-Uluslararası FFA Race turnuvası iptal edildi.
-İki yeni gülle eklendi.
-Yardım menüsü yeniden kodlandı.
-Komutlar sayfasına bir resim ve kabile evine dil seçimi eklendi.
-Tıklama modu ve iki yeni gülle eklendi.
-Yardım penceresinin son resmi ve 4 yeni gülle eklendi. Rekorlar artık kayıt oluyor.
-Double FFA zeminler eklendi.
-Meydan okuma sistemi eklendi, profil birazcık değiştirildi. Rekorlar geçici süreliğine kaldırıldı.
-Meydan okuma sisteminde değişiklikler yapıldı.
Minioyunun diğer modları ise şunlardır ;
- #ffaracemusic (/room #ffarace0music yazarak gidebilirsiniz.)
Yine ffarace oyunu var ama bu sefer müzikte açabiliyorsunuz.
- #ffarace0click (/room #ffarace0click yazarak gidebilirsiniz.)
Bu modda ise eğilip veya boşluk tuşuna basarak değil fare ile tıklayarak istediğimiz yerde oluşturuyoruz gülleleri.
Arkadaşlar şimdilik bu kadar. Bazı yazıları kendim yazdım bazılarını ise Transformice'de bu mini oyunun odasında ki yardım penceresinden bakarak yazdım. Kesinlikle hiçbiri alıntı değildir.Resimlerle anlatımla konuyu daha sonra güçlendireceğim. Hepinize iyi forumlar dilerim.
Mini Oyun Hakkında :
Bu mini oyun Kmlcan & Recorvert tarafından, 3 Ekim 2013 tarihinde kodlandı. Recorvert, Klmcan'a farelerin harita etrafında gülleler ile yarışabileceği bir minioyun fikri önerdi, Klmcan fikri beğendi ve kodlamaya başladılar. Kodlarken çok sorun yaşadılar çünkü Lua'da profesyonel değillerdi. Lua ekibinden bir kaç kişi oyunun onaylanmayacağını söylediler, bu yüzden kodlamayı bıraktılar.
Bir gün Klmcan bu olağanüstü mini oyunu yeniden kodlamaya karar verdi, artık Lua'da eskisinden daha iyiydi. O bir sürü şey eklemeye çalıştı çünkü "sadece yarışmak" ilgi çekici değildi. Profilleri ve sıralama tablosunu ekledi. Minioyunun stili tamamen değişmişti. Ve eski sürümünden çok daha iyi olmuştu. Şuan ki sürümü 3.7.2 dir.
Peki oyun nasıl oynanır ?
Gülle fırlatmak :
Gülle fırlatmak için BOŞLUK tuşuna basın, veya eğilin. Gülle baktığınız yöne doğru çıkacaktır.
FFARP kazanmak :
FFARP, #ffarace'nin para birimidir, bunları birinci girerek toplayabilirsiniz. Ve FFARP'ler ile kendinize bir kaç havalı gülle stili alabilirsiniz.
Anti FFA zeminler :
Anti FFA zeminler haritada ki gri zeminlerdir. Eğer bu zeminlerin içine girerseniz gülle fırlatamazsınız. Yani, dikkatli olun.
Harita yapmak :
Eğer harita yaptıysanız, haritanızı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yollayınız. Oyun içinde kullanabileceğiniz komutlar :
!challenge - !ch : Meydan okuma penceresini açar.
!off [x] [y] : Offset ayarlarınızı değiştirir.
Offset ayarı nedir ?
Offset ayarı güllenizin eğildiğinizde veya boşluk tuşuna bastığınızda tam olarak oluştuğu yerdir. Bunu ellememenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Varsayılan offset ayarı en iyi olan ayardır. Ama eğer ki değiştirmek istiyorsanız ;
X : Gülleyi sağa veya sola kaydırmanıza yarar.
Y : Gülleyi aşağı veya yukarı kaydırmanıza yarar.
!stats [isim] : Belirtilen kullanıcının istatistiklerine bakabilirsiniz.
!top5 [kod] : Belirtilen haritanın en iyi 5 süresini gösterir.
!help : Yardım menüsünü açar.
Bu minioyuna gelen güncellemeler :
3.7.2 sürümüne kadar olan güncellemelerden bahsedeyim biraz. Yukarıdan aşağıya doğru sürüm artar.
-Uluslararası FFA Race turnuvası duyuruldu.
-FFA Race yeniden kodlandı.
-Rekorlar ve müzik modu eklendi.
-Bütün adminler ekipten ayrıldı.
-Bir yeni gülle eklendi.
-Uluslararası FFA Race turnuvası iptal edildi.
-İki yeni gülle eklendi.
-Yardım menüsü yeniden kodlandı.
-Komutlar sayfasına bir resim ve kabile evine dil seçimi eklendi.
-Tıklama modu ve iki yeni gülle eklendi.
-Yardım penceresinin son resmi ve 4 yeni gülle eklendi. Rekorlar artık kayıt oluyor.
-Double FFA zeminler eklendi.
-Meydan okuma sistemi eklendi, profil birazcık değiştirildi. Rekorlar geçici süreliğine kaldırıldı.
-Meydan okuma sisteminde değişiklikler yapıldı.
Minioyunun diğer modları ise şunlardır ;
- #ffaracemusic (/room #ffarace0music yazarak gidebilirsiniz.)
Yine ffarace oyunu var ama bu sefer müzikte açabiliyorsunuz.
- #ffarace0click (/room #ffarace0click yazarak gidebilirsiniz.)
Bu modda ise eğilip veya boşluk tuşuna basarak değil fare ile tıklayarak istediğimiz yerde oluşturuyoruz gülleleri.
Arkadaşlar şimdilik bu kadar. Bazı yazıları kendim yazdım bazılarını ise Transformice'de bu mini oyunun odasında ki yardım penceresinden bakarak yazdım. Kesinlikle hiçbiri alıntı değildir.Resimlerle anlatımla konuyu daha sonra güçlendireceğim. Hepinize iyi forumlar dilerim.