Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türk Düşmanlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xJeweLx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 433

xJeweLx

Level 4
TM Üye
Konular
131
Online süresi
3m 23s
Reaksiyon Skoru
60
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Girdiğim çoğu bölümde bu gibi tabloyla karşılaşıyorum üstelik bazen 2 kişi birden yazıyor bunları. Bu gibi kişileri nasıl şikayet edebiliriz ve böyle bir şey yazmalarının sebebi nedir ? İnanın artık oyuna giresim gelmiyor.

W4LP38.png

Oyunun yapımcıları yabancı. Türk olsa ceza yer ama o oyunu milyonlar oynuyor o yüzden şikayet etsen pek bir şey olmaz.

Zamanında canlarını fazla yakmışız sanırım :)

Arkadaşlar Girdiğim çoğu bölümde bu gibi tabloyla karşılaşıyorum üstelik bazen 2 kişi birden yazıyor bunları. Bu gibi kişileri nasıl şikayet edebiliriz ve böyle bir şey yazmalarının sebebi nedir ? İnanın artık oyuna giresim gelmiyor.

W4LP38.png

Oyunda bur tür yazıların cezaları var. Kimse uğraşmadığı için ceza verilmiyor. Ticket atarsanız eğer sınırsız olmasada böyle kişiler 1-7 gün arası banlanıyor. Devamı halinde sınırsız tabiki. Ticket atın mutlaka, sizi çok rahatsız ediyor ise.

Bence de ticket atın.Böyle kişiler cezasını çeksin.Hiç üşenmem ben bu konularda böyle yapanlar,hile açanlar affetmem report larım. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri