- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şov insan üstü bir intro ile açıldı. Açıkçası introya aşık oldum. En az 23 defa izlerim yarın introyu. Neyse Intronun sonunda Roode face güreşçileri, MVP ve tayfası heel güreşçileri topluyor sonra bunlar arenada toplanıp büyük bir kavgaya imza atıyor. Neyse bu kavga arenanın her yerine taşındı. Tüm roster deyim yerindeyse birbirine girdi, tam bir kaos ortamı yaşandı uzunca süre. Ardından Angle geldi ringe ve bu geceki tüm kemerlerin savunulacağını duyurdu burası Impact temalı gaz bir promo sonunda.
Bir duyurum daha var derken MVP geldi ve onun yönetici kimliğiyle dalga geçti. Eski güreşçi halini sırf bu ünvan için yok saydığını unuttuğunu falan söyledi. Vur bana diyerek arkasını döndü ama bunu yapamayacağını çünkü işini kaybedeceğinden korktuğunu söyledi. Ancak Angle 15 dk önce bu işi bırakıp güreşçi kontratı yaptığını söyledi ve bu gece Angle ile MVP karşılaşacakmış. Hem de Street Fight maçında. Hem de şu an. Angle, MVP'yi yumruklarken ve maç başlarken reklamlara gittik.
Bir duyurum daha var derken MVP geldi ve onun yönetici kimliğiyle dalga geçti. Eski güreşçi halini sırf bu ünvan için yok saydığını unuttuğunu falan söyledi. Vur bana diyerek arkasını döndü ama bunu yapamayacağını çünkü işini kaybedeceğinden korktuğunu söyledi. Ancak Angle 15 dk önce bu işi bırakıp güreşçi kontratı yaptığını söyledi ve bu gece Angle ile MVP karşılaşacakmış. Hem de Street Fight maçında. Hem de şu an. Angle, MVP'yi yumruklarken ve maç başlarken reklamlara gittik.