Minecraft - Animals+ Modu [1.7]

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2prince

Level 6
Katılım
18 Ocak 2014
Konular
547
Mesajlar
1,450
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
-130
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Minecraft - Animals+ Modu [1.7]

Hayvanlar + Mod özellikle pratik çorak okyanuslarda oyuna yeni hayvanların bir ton ekler. Onlar böceklerden balinalar değişir ve yaklaştı pasif ya da saldırgan değişir. okyanuslar çok daha dolu bu mod ile vardır. Sen tropikal balık, manta, anglerfish ve balinaların okulları görürsünüz. Ama sular biraz daha hain yapmak için, artık piranhalar ve köpekbalıkları için dikkat etmeliyiz. Piranalar kendi üzerinde çok kötü değil ama onlar gruplar halinde saldırı ve tehdit çok daha fazla olacak. Denemek ve eğer bunları önlemek için en iyisi Köpekbalıkları hasar büyük miktarda ilgileneceğiz.



Onlar vanilya Minecraft yoktu ki garip görünüyor ne, kuşlar artık bu mod ile ulaşabilirsiniz. Birçok farklı türler ördek dahil eklendi ve dünyaya gerçek doğal bir atmosfer sağlar.



Ve dünyanın daha fareler, cırcır ve kırkayak sizin dolapları infiltre olmadan gerçek hayat gibi hissediyorum başka ne yapabilir?



Çöller artık kertenkeleler ve yılanların etrafında dolaşım ile daha az kısır. Kertenkeleler sizi rahatsız ve aslında oldukça sevimli ama yılanlar, bazı zehir zarar verebilir olmaz.



Ve bu kar biyomları penguenler ilavesi ile de bazı yeni bir hayat var!




 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)