Metin2 hackshield update error

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmustafa19

Level 5
Konular
67
Online süresi
58s
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar netim yavaş olduğu için sürekli hata veriyor güncelliyemiyorum oyunun en son güncellenmiş hackshield dosyalarını bana gönderebilecek var mı veya bir çözümü olan çok acil ???

Arkadaşlar netim yavaş olduğu için sürekli hata veriyor güncelliyemiyorum oyunun en son güncellenmiş hackshield dosyalarını bana gönderebilecek var mı veya bir çözümü olan çok acil ???

kardeşim netin yavaşsa intarnet güçlendirici ler var 20-30 lira fln al onlardan tak bide net hızına bağlı değilse eğer mt2 yi sil yereldisk d ye metin2 adlı dosya aç
buradan dosyayı indir ve klosörün içine at sonra çalıştır 2-3 kez yeni yama logu verecektir tamam de hepsine 2-3 saate bu problemden kurtulacaksın

Cevap icin tesekkurler sorun sadece netten kaynaklaniyor saniyede ortalama 10kb hizla anca bu kadar oluyor normal bur siteden indirmede sorun olmuyo 1_2 saate halloluyor ama guncelleme olmuyor yapacak bisi yok guvenilir birini bulursam gelen guncellemeleri ondan alip yuklerim artik

Dostum merhabalar, aradığın şeyi burada bulabilirsin.
Kolay gelsin.
http://adf.ly/1268412/metin2-sikca-sorulan-sorular1387

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)