- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
AJ Styles'ın finisherı son zamanlarda çeşitli güreşçilerin hareket esnasında sakatlanmasıyla güreş gündemine oturmuştu değiştirsin mi değiştirmesin mi diye. Jarrett'a da bu soru yöneltilmiş. Kendisi böyle cevapladı;
"Sakatlanan insanlara saygım var ancak değiştirsin diyenlere gerçekten gülüp geçtim. Tamam Jim Ross'un da dediği gibi burada bale yapmıyoruz ama kişinin kendisini korumayı bilmesi gerekir. Eğer kendini koruyamıyorsan bu işi bırakmalısın. Asylum günlerine bakarsak Frankie Kazarian'ın da bu hareketi yanlış karşılayarak sakatlandığını hatırlıyorum. Ancak bu hareketin doğası gereği boyun sakatlığı yaşamaması için çenesini geriye doğru uzatması gerektiğini biliyordum. Ben bu işte hatayı hareketi yiyende ararım, AJ'de değil. Eğer bir insan "AJ, bu hareket yasaklanmalı." diyorsa kesinlikle saçmalıyordur. O bu hareketi 12 yıldır yapıyor ve eğer biri kendini korumayı beceremiyorsa bu AJ'in suçu olamaz."