HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
birleşim yaptımsiteden çarıma giriyorum oyundan girerkenkullanıcı adı sifre hatası veriyo yardım edermisiniz 4 gundur tıcket a cevap beklıyorum ilgilenın lütfen
Aynı Durum ben de de var 6 gün oldu hala cevap yok şifremi değiştirdiler verdiler girdim başkasının çarı çıktı,Shorty birde bana Yanlış üyeliğe giriyorsunuz diyor ben afedersiniz avareyim ya bilmiyorum ne nedir. Karakterler bana ait değil oldu ki başkasının item dolu 4 set çarı olsaydı ? Bunu ben ses etmeden kullansaydım bunun vebalini kim ödeyecekti,ya benim 110 Level set karakterim de başkasına verildi ise? Bu çok büyük bir hata lütfen en kısa zaman da çare bulunsun bir kişi değil bir çok kişinin durumu böyle ...
Bende bekliyorum kardeşim her yerden halletmeye çalışıyorum bi yerinden tutamadım hala çok emek verdim zaman geçirdim boşa gitmesinden çok korkuyorum açıkcası umarım halledilebilir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)