mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Windows 8.1 VirtualPc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 685

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ;

Ben bir windows 7 kullanıcısıyım ve çeşitli serverleri virtual pcden açtım ama kuzenimin bilgisayarı Windows 8.1 .

İndirip kurmaya çalıştım ama olmadı. Bir Videoda Virtual box diye bir programdan yapıldığını gördüm. Ama

virtual boxdan yapınca interface>"de0" bölümü yok virtual pc eğer windows 8.1 için olan bir sürümü varsa

paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ;

Ben bir windows 7 kullanıcısıyım ve çeşitli serverleri virtual pcden açtım ama kuzenimin bilgisayarı Windows 8.1 .

İndirip kurmaya çalıştım ama olmadı. Bir Videoda Virtual box diye bir programdan yapıldığını gördüm. Ama

virtual boxdan yapınca interface>"de0" bölümü yok virtual pc eğer windows 8.1 için olan bir sürümü varsa

paylaşırsanız sevinirim.

bendede win 8.1 var ben kurdum ama uygulama açılmıyordu sonra bir yerde Virtual PC.exe'deki PCyi silip öyle açın demişti öyle yaptım açtım ama o biraz kafamı karıştırdı bende Wmware Workstation kurdum ordan ayarladım şuan hiçbir sorunum yok onu kullanabilirsin tavsiyemdir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri