Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server İsim - Login Ekranı Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hyperaktifx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hyperaktifx

Level 4
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 2 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar birkaç sorunum var bi türlü halledemedim.

Login ekranı ve oyncu secerkenki ekrandaki resimleri değişmek istiyorum ama login bi türlü olmuyor. Selecte hangi resimi katsam loginde de o oluyor. Orada sıkıntı yok ama logindeki iki resim olarak cıkıyor onu nasıl yapabiliriz acaba ? 2 resiminde ayrı olmasını istiyorum dosyalarda mı bi değişiklik lazım ?

2. Metin2yi window modunda acınca üstte yazan yazıyı değişmek istiyorum rootdan serverşinfoya giriyorum ama söylenilen yerdeki yazı ile benim serverdeki cok farklı yazılar :)

Zaten filesde hangi dosyayı açsam farklı bir metin2 adı yazıyor ne iş anlamadım. Bilişimi kötülemek istemiyorum forumda da iyiler listesinde olan bi firma

Normalde orada olan resimlerin boyutu 2000x1000 ben o şekil denedim + başka svde aynı resim aynı boyuta bi sıkıntı yok bn atınca o sıkıntı. Selecte attıgım loginede oluyor. Login ile select ayrı resim olsun istiyorumda olmadı bi türlü :D

TIKLA INDIR

Eskilerinin yedeğini al ve bu yolladıklarımı locale ui içerisine yapıştır kaydet kapat resimlerin dursun bide böyle dene olmazsa bana yolla locale yi ve resimleri kontrol edeyim bide özelden serverinin adresini yaz pack ini indireyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri