- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,734
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Okulun karşısında 25 kuruşa patatesli ekmek yapan bi bakkal vardı her gün okulun duvarında izdiham olurdu. Okulun kantini güzel yapamadığı için bazıları kendini feda edip parmaklıklardan atlar arkadaşlarına patatesli ekmek yaptırırdı gelenlere bazen sorardık kardeş fazla mal varmı der gibi malesef hiç bir zaman fazla patatesli ekmek yaptıran yoktu. Hala tadı damağımda.
Okulda saklambaç oynardık bi arkadaşım vardı her zaman çöp kutusunun içine girerdi bizde oyunu bırakıp çöp kutusunun kapağını hızlıca kapatıp okulun içerisinde sürükler dururduk.
Çöp kutusunun içine girmek !!? 
Hiç unutmuyorum bende ilkokula yeni başlıyorum,ilk gün.Herkes sıra olmuş andımızı okumak için.Tabi ben bilmiyorum nasıl bişey.tam andımız okunurken çıktım sıradan kürsüye gittim.Öğretmenin ben bilmiyorum diye ağlamaya başladım ama nasıl ağlama
Meğersem öğretiyorlarmış sonra ben ne bilim 
- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Türkçe sınavında kopya çektiğimizi farkeden cadı hoca ( erkek öğrencilerden hiç hoşlamayan varsa yoksa kız öğrencilerim diyen bir bayan hoca
) eline cetveli alıp bize doğru gelirken 4 kişilik bi grup olarak kopya kağıtlarını yemiştik. Ama ne yemek istesem o kadar hızlı yutamazdım kağıdı
. İyi ki son seneydi de diğer hocalarında konuşmasıyla geçmiştik sınıfı 
) eline cetveli alıp bize doğru gelirken 4 kişilik bi grup olarak kopya kağıtlarını yemiştik. Ama ne yemek istesem o kadar hızlı yutamazdım kağıdı
. İyi ki son seneydi de diğer hocalarında konuşmasıyla geçmiştik sınıfı 
- Konular
- 170
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 15s
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı