HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
şuan 1 aylık bir server aldım ve düzenlemeye başladım..
çok sağlam bir emek server yapıyorum öbür ay bunu icraata geçirmeyi planlıyorum
ücretli reklamlar vererek serveri dolduracağıma inanıyorum.
sağlam bir bilişim önerirmisiniz .com lu site de alıcam ve nesne marketin de sorunsuz olmasını istiyorum
sağlam site ile serveri verecek ve problem yaşamayacağım profesyonel bir bilişim olmasını istiyorum..
görüyoruz ki 2000-3000 online olan profesyonel serverler var böyle olmasını amaçlıyorum.
bu serverler bilişimleri nerden alıyorlar yani ne packta ne sitede bilişimlerin reklamları yok.
bir sürü bilişim var ve hepsi kendi reklamlarını ya packa ya siteye ya oyunun penceresine çakıyor..
kesinlikle profesyonel bir server istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum:l04:
şuan 1 aylık bir server aldım ve düzenlemeye başladım..
çok sağlam bir emek server yapıyorum öbür ay bunu icraata geçirmeyi planlıyorum
ücretli reklamlar vererek serveri dolduracağıma inanıyorum.
sağlam bir bilişim önerirmisiniz .com lu site de alıcam ve nesne marketin de sorunsuz olmasını istiyorum
sağlam site ile serveri verecek ve problem yaşamayacağım profesyonel bir bilişim olmasını istiyorum..
görüyoruz ki 2000-3000 online olan profesyonel serverler var böyle olmasını amaçlıyorum.
bu serverler bilişimleri nerden alıyorlar yani ne packta ne sitede bilişimlerin reklamları yok.
bir sürü bilişim var ve hepsi kendi reklamlarını ya packa ya siteye ya oyunun penceresine çakıyor..
kesinlikle profesyonel bir server istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum:l04: