Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Şu şekilde bir quest lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Theking29Mt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 276

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar ben oto duyuru yapmak istiyorum şimdi diyeceksiniz bir ton var konuda ancak onlar sadece oyuncu oyuna girdiğinde alttan sohbetten çıkıyor ancak benim istediğim notice_all şeklinde yukarıdan herkese bir duyuru yapacak bir saatte bir böyle bir quest bulamadım arkadaşlar yardımınızı bekliyorum :)

merhaba arkadaşlar ben oto duyuru yapmak istiyorum şimdi diyeceksiniz bir ton var konuda ancak onlar sadece oyuncu oyuna girdiğinde alttan sohbetten çıkıyor ancak benim istediğim notice_all şeklinde yukarıdan herkese bir duyuru yapacak bir saatte bir böyle bir quest bulamadım arkadaşlar yardımınızı bekliyorum :)

Bana da yeni uye girdiginde duyuru gecen lazim, orada yazan konudakileri yatim ben fakat bu sefer de baslangic itemleri felan hepsi gitti. Bileniniz varmi yardimci olurmusunuz

Bana da yeni uye girdiginde duyuru gecen lazim, orada yazan konudakileri yatim ben fakat bu sefer de baslangic itemleri felan hepsi gitti. Bileniniz varmi yardimci olurmusunuz

BU KODU give_basic_weapon.start dosyasının en üstüne ekleyin

quest give_basic_weapon begin state start begin
when login begin
if pc.getqf("hosgeldin") == 0 then
pc.setqf("hosgeldin", 1)

if pc.job == 0 then
notice_all(" "..pc.get_name().." Isimli Savasci Aramizaza Katildi.")
end

if pc.job == 1 then
notice_all(" "..pc.get_name().." Isimli Ninja Aramiza Katildi.")
end

if pc.job == 2 then
notice_all(" "..pc.get_name().." Isimli Sura Aramiza Katildi.")
end

if pc.job == 3 then
notice_all(" "..pc.get_name().." Isimli Saman Aramiza Katildi.")
end

end
end
end
end

oyuna karakterin ilk girişinde aramıza katılmıştır dicektir..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri