OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Access denied for user 'root'@'178.20.224.199'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brodonge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 349

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, bir serverim var. Serverimin sitesi bazen kapanıyor. "Access denied for user 'root'@'178.20.224.199'" bu şekilde bir hata veriyor. Bu hatanın ne anlama geldiğini biliyorum. Kullanıcı adınız veya şifreniz yanlış diyor. Ama Navicat for MySQL'dan ulaşabiliyorum. Fakat siteden ulaşamıyorum. Config ayarlarını tekrar tekrar yaptım. Bir işe yaramıyor. Yarın bi bakıyorum site gelmiş. Daha sonra yine gidiyor.

Edit: root@178.20.224.199 diyor, benim serverimin IP Adresi daha farklı. Config'i düzgün editliyorum. Fakat sürekli bu şekilde diyor. Site panelini değiştim yine bu IP diyor. Bi anlam veremedim. Bazen hiçbir ayar yapmadan kendisi düzeliyor.

Edit2: Birde bazen oyun tamamen kapanıyor. 22 nolu porta erişim sağlayamıyorum. Ama MySQL'dan girmeyi deneyince bu kez bende aynı hatayı alıyorum. Yani:
"Access denied for user 'root'@'178.20.224.199" bu hatayı alıyorum. Bilişimden destek istiyorum fakat cevap bile vermiyor. Lütfen bi yol gösterin.

Edit3: Serveri Dumanbilişimden aldım.

Metin2 konusunda uzmanım diyenler lütfen yardım bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
sitenin hostingini nerden aldıysan oraya sor, firewall gibi birşey olabilir ip'i banlıyordur bir süre ../// edit

mesajını tam okumamıştım kusura bakma kardeşim cevap vermeyen şahıslarla çalışma sen hizmet almak için para veriyorsun . Değiştir git başka biryerden al zibil gibi bilişimci var. Paranla niye rezil oluyorsun ki?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri