OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Msn kapatilmasi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan teenwolf33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 210

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ely metin 2 yetkilileri carimin kayitli olsigu msn guvenlik sorunu nedeniyle ulasilmiyor yani msn kapatilsi gibi birsey carimin sifresini hatirliyorum fakat msn e girip guvenli sifreyi alamiyorum veya msn yi segistiremiyorun yetkililer durumla ilgilense ve msn mi daha guvenli bir msn yle degistirsem ayni msn ustune iki tane car var ve ikisininde sifre msn degistiremiyorum. Yardimci olmanizi istiyorun :(:(

Merhaba ely metin 2 yetkilileri carimin kayitli olsigu msn guvenlik sorunu nedeniyle ulasilmiyor yani msn kapatilsi gibi birsey carimin sifresini hatirliyorum fakat msn e girip guvenli sifreyi alamiyorum veya msn yi segistiremiyorun yetkililer durumla ilgilense ve msn mi daha guvenli bir msn yle degistirsem ayni msn ustune iki tane car var ve ikisininde sifre msn degistiremiyorum. Yardimci olmanizi istiyorun :(:(
MSN adresiniz kapandı ise aynı msn adresi ile tekrar kaydolun

Örn: example@outlook.com kapandı kaydol bölümüne yeniden example@outlook.com ile kayıt oluyoruz .

Eğer kapanmadı da şifreyi bilmiyorsan yapacak birşey yok

Msn tam olarak kapanmadi fakat bilgi dogrulama gerekiyor ancak bilgilerimi unuttugum icin erisim olmuyor yani tekrar o msn ile kaydolamiyorum msn var fakat dogrulama gerekiyor o nu da asamiyorum guvenlik sorusunu unuttum yani guvenli sifreyi bana otomatik yerine ben alsam daha sonra carimdan degistirsem olmaz mi oyle

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri