Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Efsun hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihat1762
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 286

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba. Kafama takılan bişey var. Şu savunma efsunları ile ilgili.Normalde kbç efsunlarının daha yararlı oldugunu biliyorum fakat bir kaç kişiden duydugum kadarıyla karakter savunmaları daha çok işe yarıyormuş. Bu olayın aslını örnek vererek anlatırsanız sevinirim

Merhaba. Kafama takılan bişey var. Şu savunma efsunları ile ilgili.Normalde kbç efsunlarının daha yararlı oldugunu biliyorum fakat bir kaç kişiden duydugum kadarıyla karakter savunmaları daha çok işe yarıyormuş. Bu olayın aslını örnek vererek anlatırsanız sevinirim

Karakter savunma editlerde Blok olmazsa şamandan düz çok yiyebiliyorsun öncelikle, Düz 20k yiyeni bile gördüm. :) ve Suraların Büyü çözmelerine karakter savunma hiçbir etkide bulunmuyor. Yani Kılıç + Karakter Sav editler bulman gerekiyor ama bulunması çok zor ve bulunursada fiyatları Uçuk. Ninjalarda Oklarda değilde bıçaklarda full sav ataksız şekilde 4 5 k ya kadar atabiliyor sana. Tek önemli yönü savaşçılardan Miss bile yemiyorsun 100 oldumu setin onlarda Blok olmadığı zaman düz çok vurup sersemletip seni kesebiliyorlar.

sen sadece çözme yemesini istiyosan çarının yani onada savnma dizilmiyo kbç ok büyü blok hp şeklnde dizebilirsin bu itemlerin tanesi de binlerce t

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri