HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Kafama takılan bişey var. Şu savunma efsunları ile ilgili.Normalde kbç efsunlarının daha yararlı oldugunu biliyorum fakat bir kaç kişiden duydugum kadarıyla karakter savunmaları daha çok işe yarıyormuş. Bu olayın aslını örnek vererek anlatırsanız sevinirim
Merhaba. Kafama takılan bişey var. Şu savunma efsunları ile ilgili.Normalde kbç efsunlarının daha yararlı oldugunu biliyorum fakat bir kaç kişiden duydugum kadarıyla karakter savunmaları daha çok işe yarıyormuş. Bu olayın aslını örnek vererek anlatırsanız sevinirim
Karakter savunma editlerde Blok olmazsa şamandan düz çok yiyebiliyorsun öncelikle, Düz 20k yiyeni bile gördüm.
ve Suraların Büyü çözmelerine karakter savunma hiçbir etkide bulunmuyor. Yani Kılıç + Karakter Sav editler bulman gerekiyor ama bulunması çok zor ve bulunursada fiyatları Uçuk. Ninjalarda Oklarda değilde bıçaklarda full sav ataksız şekilde 4 5 k ya kadar atabiliyor sana. Tek önemli yönü savaşçılardan Miss bile yemiyorsun 100 oldumu setin onlarda Blok olmadığı zaman düz çok vurup sersemletip seni kesebiliyorlar.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)