SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Hikaye Ekle

Hosting Arıyorum Konuyu Dikkatli Okuyun Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afyok07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Cümleten S.aleyküm iyi forumlar,

Buraya konu açmamın sebebi, Turkmmo Forumunda Birkaç Yıl öncesinde aktif üyeydim fakat bazı sebeplerden dolayı bikaç yıldır girmiyordum.

Aranıza tekrar katıldım ve bir sunucu alarak metin2 oyununa tekrar dönüş yapmak istedim, Ancak forumumuzdaki Hosting Firmaların sayısı bi hayli artmış ve bunlar arasında seçim yapmak gayet zor.

Bu yüzden bu konuyu açmak istedim neyse uzatmadan aradığım Vps ve Hosting Özelliklerini Aşağıda Belirttim.

Almak istediğim Makine 1024 & 5120 mb Arası Ram | +50 Gb HDD ( Hosting'in Fiyat Çizelgesine Göre Değişkenlik Sağlar )

İstediğim Kurulum Özellikleri :
Oto Pack + Hackshield + Yeni Files'lerde Bulunan Saçma ve Fazladan Etkinlikler (Futbol vs. ) Bu tarz etkinlikler vs. istemiyorum Var ise bile Kaldırılma imkanı varsa iyi olur.TR Tipi Files ve Sağlam Hatasız Files İstiyorum.
Hosting'in YS Belgesi & Vergi Levhası Olmalı + Referans Gösterebilmeli.

İletişim Konusunda
Skype + Telefon Numarası Olmalı Herhangi Bir Sıkıntı Yaşarsam Ulaşabilir Olmalı.

Ek Olarak : Lütfen ama Lütfen ! Müşterisine Saygısızca Davranan veya Ukala Tavırlar içerisinde konuşan Kendini Birşey Sanan Hosting'ler İletişime Geçmesin ( Oyun İçi Destek vs. İstenmeyecektir, Oyun hakkında Bilgim Yeterlidir. )

Not : .com & .net Domain'de Alınacaktır.

Konu Altına Yorum Olarak Bunları Yapabiliriz veya Yapamayız Şunu Sağlarız Bunu Yaparız türünden Yorum Bırakarak İletişim Adreslerinizi Yazarsanız İletişime Geçeceğim İyi günler Hayırlı Satışlar arkadaşlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri