Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Maxmİ server fİles bence bozuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gizem5554
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 438

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu filesleri yanlışmı yapıyo mıllet anlamadım maxmi server filese kimse baglanamaz bence portları actım portlar acık ama virtual pc den oluşturdugumuz server ip üzerinden görmüyo portu bu sorunun cevabı varmı yoksa baska server filesmi indireyim fazlada seçenek yok çogu server files artık vhdlı degıl

bu filesleri yanlışmı yapıyo mıllet anlamadım maxmi server filese kimse baglanamaz bence portları actım portlar acık ama virtual pc den oluşturdugumuz server ip üzerinden görmüyo portu bu sorunun cevabı varmı yoksa baska server filesmi indireyim fazlada seçenek yok çogu server files artık vhdlı degıl

Bu files en düzgün FreeBSD 7.2 ve MySQL 5.0 sürümünde çalışıyor.Geri kalan versiyonlarda çok hata alırsın.

Maxmi Filesini Kurulumunu Anlatığım video Soru çevap bölümünde

Maxmi 3.6 Tüm Sorunlar Başlık Altından Bakabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri