TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Üç şeyi unutma

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmet3536
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 255

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Üç şeyi unutma
Sarı-lacivertli hoca, "Süratli oyun, ayağa pas ve konsantrasyon bizim üç ana ilkemiz olmalı. Bunu hep aklımızda tutalım" dedi


PAS VE ŞUT ÇALIŞTILAR
Fener, dün sabah Genk Stadı'nın yanında bulunan sahada yaptığı antrenmanla Belçika'daki hazırlıklarını sürdürdü. Koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman pas ve şut çalışmalarıyla sürdü, dar alanda çift kale ile sona erdi. Aykut Kocaman oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

HIZIMIZI ARTIRMALIYIZ
2-0'lık yenilgiye rağmen AZ Alkmaar maçındaki performanstan memnun kaldığını oyuncularına aktaran sarı-lacivertli hoca, "Ancak ayağa pas yapıp daha hızlı oynamalıyız. Konsantrasyon ise bizim oyunumuzun önemli bir parçası. Bu üç unsuru hep aklımızda tutalım" şeklinde konuştu.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst