berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CRYSTALSHOT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.A BEYLER.ONCELİKLE HEPİNİZE İYİ FORUMLAR.BENİM ARKDASIMIN BİLGİSAYARINDA BU HATAYI VERYİOR.EN SON GÜNCELLEMLER İLE ARKDASIM UZUN SUREDEN BERİ OYUNA GİREMİYOR.BENDİ BURAYA BU SINKITNIYI YAZIYORUM.LÜTFEN YETKİLİLER BU SIKINTIYI BİLEN ARKDASLAR.BU KONU NORMALDE BUG VE HATA BÖLÜMÜNDE OLMASI LAZIM.AMA ORAYA PEK BAKILMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN BEYLER.

BÜYÜK LİNK :
b4oG6Z.png

S.A BEYLER.ONCELİKLE HEPİNİZE İYİ FORUMLAR.BENİM ARKDASIMIN BİLGİSAYARINDA BU HATAYI VERYİOR.EN SON GÜNCELLEMLER İLE ARKDASIM UZUN SUREDEN BERİ OYUNA GİREMİYOR.BENDİ BURAYA BU SINKITNIYI YAZIYORUM.LÜTFEN YETKİLİLER BU SIKINTIYI BİLEN ARKDASLAR.BU KONU NORMALDE BUG VE HATA BÖLÜMÜNDE OLMASI LAZIM.AMA ORAYA PEK BAKILMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN BEYLER.

BÜYÜK LİNK :
b4oG6Z.png

Bu hata ile ilgili incelemeyi yapıp bu gece sorun var ise düzeltilmesi ile ilgili çalışma yapıcam.

Sorun muhtemelen devilscatacomb.epk dosyasındaki crc hatası bizden kaynaklı bir sorun inceleme yapıcam

bu hata ile ilgili incelemeyi yapıp bu gece sorun var ise düzeltilmesi ile ilgili çalışma yapıcam.

Sorun muhtemelen devilscatacomb.epk dosyasındaki crc hatası bizden kaynaklı bir sorun inceleme yapıcam
teŞŞekÜrler gerÇekten arkdasim 1 haftadan berİ uĞraŞiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri