HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Galatasaray derbisinin hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçede, kaptan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirelin sakatlıkları tamamen düzeldi.
Yoğun tedavi programı sonunda iyileşen Emre ve Volkan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli futbolcuların cumartesi günü takımdaki yerlerini alabilecekleri aktarıldı.
Bu arada Emenikeden kötü haber geldi. Nijerya Milli Takımının dün akşam Sudan ile oynadığı maçın kadrosunda yer alan golcü futbolcu cuma sabahı İstanbula dönebilecek ve derbiye takımla birlikte tek antrenman dahi yapmadan çıkacak.
Arenaya tam kadro
Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Galatasaray derbisi için tam kadro halinde Türk Telekom Arenaya gidiyor. Başkan Aziz Yıldırımın cezası sebebiyle gidemeyeceği karşılaşmada tüm yönetim kurulu üyelerinin tribünde yer alacakları öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim kurulunun önceki gün yaptığı toplantıda bu yönde bir karar aldığı ortaya çıktı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)