[G]ame[M]aster Arayanlar İçeri Bak !

darkos55

Level 1
Konular
9
Online süresi
11969s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
76
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 21 Gün
MmoLira
75
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adım :Furkan
Soyadım :ÖNDER
Yaşım :19
Yaşadığım Yer :Samsun
Daha Önceki GM'lik Tecrübem; Daha önce birçok server'de Oyun içi ve Reklam işleriyle haşır neşir oldum .
Günlük Online Sürem : Sabah: 09.00 Öğle: 12:00 'a kadar / Öğle : 14:00 'dan Aksam : 19:00 Araları online saatlerim.
Özet olarak = Sabah 3 Akşam 5 Saat olmak üzre 8 Saat online sürem.
Özelliklerim :
Şuanda En makul server orta seviye serverdir.Mümkün olduğu kadar =Orta seviye= Bir serverda görev yapmak istiyorum.

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : furkanonder55@hotmail.com Burdan irtibata geçebiliriz. Ekleyecek arkadaşlar sebepleriyle birlikte eklerse daha memnun olurum.
Diğer / Ek :

Oyun İçi GM
Ω Kesinlikle /inv Olarak Dolaşmalı l Aksine Serverle ilgilenen bir GM olması için invde gerekmedikce dolaşmam.
Ω Oyuncularla İçli Dışlı Olmamalı ama Gerekirse Yardımcı Olmalı l Aksine Oyunculara elimden geldiğince yardımcı olurum.
Ω Türkçeyi Güzel Kullanmalı l Asla item-level-para yardımı yapmam.
Ω Yan Hesap Açmamalı l Yan hesap açmam .
Ω Uzun Süreli Online Olmalı l 8 Saat online sürem oldugu için yeteri kadar var.
Ω Event Saatlerini Kaçırmamalı l Event saatlerinde serverde olurum.
Ω Edit Alıp Oyuncuları Kesmemeli l Adaletli serverin düzenini saglarım.
Ω Yöneticiyle Seviyeli Olmalı. l Herkeze karşı seviyeli davranırım.

“İnsanlarla güzel dostluk kurmak, aklın yarısıdır. Yerinde sual sormak, ilmin yarısı; iyi tedbir almak da yaşamanın yarısıdır.” Hz.Ömer (Radıyallahu anh)
Bir eksigim varsa Admin arkadaş düzeltsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)