farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Wenger %100 haksız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JueLsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=1]Wenger-Mourinho itişmesinin galibi tartışmasız Mourinho'dur.[/h]
fft104mm3182129.jpg

Dün Stamford Bridge'de Arsenal maçındaydım. Futbolun önüne geçen Wenger-Mourinho itişmesinin galibi tartışmasız Mourinho'dur.

OLAY NASIL GELİŞTİ

Gary Cahill Sanchez'e taç çizgisine yakın sert girdi.Sanchez olayı abarttı ve bu esnada Wenger kendine ayrılan bölümden olayın olduğu yere gitmek isterken önünde duran Mourinho'yu itti.İngiltere sınırları içindeki bütün mahkemeler Wengeri suçlu bulur.İlk iten Wenger karşılık veren Mourinho olunca Wenger avukat bulmakta zorlanır.Dördüncü hakem John Moss araya girdi ardından hakem Martin Atkinson yanlarına gelip iki hocaya sakin olmalarını söyleyerek olayın büyümesini önledi.

BAŞARISIZLIK UZMANI

Geçen sezon aralarındaki kavga Mourinho'nun bu sözüyle başladı.'Önce kendine baksın benim yaptıklarım ortada başarısızlık uzmanı benim hakkımda nasıl konuşur dedikten sonra bu ikili ilk defa dün meydana çıktılar.

Yaptığı kabadayılık Wenger'e hiç yakışmadı.Maçtan sonra 'Sadece futbolcumun yanına gitmek istedim ve onu hafifçe ittim gerçekten itseydim görürdünüz'lafı 18 senelik Arsenal hocasına hiç yakışmadı.

SAHADA VE SAHA DIŞINDA OLAYIN GALİBİ MOURİNHO'DUR

Benim hasta Arsenalli olduğumu bilmeyen yok.Arsene Wenger'in kulübü nereden nereye getirdiğini kimse inkar edemez.Ancak 2014 senesinde Premier ligde maziyle şampiyon olunmuyor.

GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRAN MOURİNHO'DUR

Antremanda bile gol atamayan Torres-Demba Ba ve Eto'o üçlüsü Mourinho'nun önüne barikat kurdu adeta.Stamford Bridge'deki Atletiko Madrid maçından sonra 'Bana Kosta lazım dedi ve dünya kupasından önce bu transferi gerçekleştirdi

Üç santrforunu ve Ashley Cole'u gönderdi Petr Cech gibi dünya üzerindeki her takımda birinci olabilecek kaleciyi 'İlk tercihim Courtois'dir istersen gidebilirsin fakat ben kalmanı istiyorum' dedi Drogbayı geri getirdi fakat geçen seneki durumlara düşmemek için Loic Remy'yi transfer etti

FABREGAS ARSENALE DÖNECEĞİNE KESİN GÖZÜYLE BAKIYORDU

Wenger bu konuda sessiz kaldı.Chelsea devreye girince 'Benim Mesutum' var dedi ve mukavelesindeki ilk tercih Arsenal maddesini kullanmadı.Dün tekrar hayranlıkla seyrettim bu büyük Arsenalliyi.Onu ıslıklayan seyirciye hiçbir tepki göstermedi.Bence maçın oyuncusuydu.

ROMAN ABRAMOVICH DÖNEMİ

2003 senesinde ikinci lige düşüp çıkan sıradan bir takım olan Chelsea kulübünü Ken Bates'ten satın alan Abramovich dönemi başladı Chelsea'de.O zamanki Chelsea başkanı Ken Bates bnka borcuyla stadı otelleri ve evleri yaptı.Kendisinden sonrasını düşündü.Chelsea sahasını parselle seyircisine sattı. Bunun nedeni çok değerli olan araziyi alıp gökdelenler yapmalarını önledi.

Abramoviç adı sanı duyulmamış bir Rus milyarderi olarak İngilterede kulüp arıyordu. Tottenham'la anlaştı. Helikopteriyle White Hart Lane'e indi. Uyanık Tottenham hisselerin değerini arttırınca Roman vazgeçti. Helikopteriyle geçerken Chelsea stadını gördü. Kan Bates 'Bütün banka borçlarını öde bana 85 Milyon Pound ver otelin üst katındaki Penthouse da benim' dedi el sıkıştılar sonrası malum.

GELELİM MEŞALE OLAYINA

Stamford Bridge'de maç 15 dakika geç başlayacak anonsundan sonra yayıncı kuruluş hemen açıklama yaptı. Arsenalli taraftarların bulunduğu bölümde bir meşale yandığı için arama yapılacağını bu nedenle maçın 15 dakika ertelendiğini söylediler.

Arsenal'de iki stoperinden biri sakatlansa oyuna girecek Monreal var yedekler arasında. Benfica kulübünün transferin son dakikasına kadar Joel Campbell için Arsenal'e bonservis bedeliyle alalım diyerek yalvardılar Wenger geri çevirdi. Sakatlar ve formsuzlar fazlalaşınca hırsını Mourinho'dan aldı ve pişman değilim dedi.

Premier ligi yenilmeden kazanan tek takım olmak elbette büyük başarı fakat Mourinho Şampiyonlar ligini ve ligi yenilgisiz bitirebilecek kadroyu kurdu.Wenger'in asabiyeti bu nedenle olmasın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri