- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Daha öncede sitemiz de konusunu açmış olsak da yine de bu sistemin ne olduğunu açıklama gereği duydum ve yazmaya karar verdim. Son gelen güncellemelerden sonra çok yakında geleceğini biliyoruz bu nedenle geldiğinde sizlerin yabancılık çekmemesi için şimdiden haberiniz olsun diye yazıyorum.
1-) İlk olarak bu sistemin sadece 80 level ekipmanlar da olduğunu bilmenizi isterim.
2-) Diğer bilmeniz gerekense arıtma dediğimiz de normal bildiğimiz arıtma dışında fashionlara eklenen gibi extra özellik eklenecek.
3-) Ve bu sistemin de ejderha sistemine bağlı olduğunu da belirtmek isterim ejderha seviyesine göre
Stajyer Ejderha: Lvl. 1 Sınıf 10
Noble Dragon: Lvl. 2 Sınıf 10
Grand Dragon: Lvl. 3 Sınıf 10
Grand Dragon: Lvl. 4 Sınıf 10
Fahri Ejderha: Lvl. 5 Sınıf 10
Imperial Dragon: Lvl. 6 Sınıf 10
Kutsal Ejderha: Lvl. 7 Sınıf 10
Mythic Ejderha: Lvl. 8 Sınıf 10
Yukarı da yazanlar ejderha levellerimiz olmakta.
4-) Fashionlar da olduğu gibi arıtmalar da seviye düşebilir.
5-) kutsal arıtma için gereken malzemeler.
Vulkanın Çekici : birlik savaşı, ek sahne, özel market, ve etkinliklerden elde edilecek.
Vulkanın Sobası : Bu parça ise bu sistemle gelecek bazı bosslar da bulunacak bu nedenle gelmeden bir şey yazmayalım.
6-) Örnek vermek gerekirse mesela Kask yapılan atırma da defans ve sihirli defans verir en fazla 5 yıldız olur ve her yıldız +231 Verir.
7-) Arıtma 200k altınla başlar ve her seviyede daha yüksek miktar altın ister.
çekiç ve sobalar gerek etkinlik gerekse ücretsiz elde edilebilecek
Daha fazla ayrıntı eklenecektir. şimdilik bilinmesi gerekenler bunlar yinede bir video ekledim anlatımı yabancı ama idare edin
Daha öncede sitemiz de konusunu açmış olsak da yine de bu sistemin ne olduğunu açıklama gereği duydum ve yazmaya karar verdim. Son gelen güncellemelerden sonra çok yakında geleceğini biliyoruz bu nedenle geldiğinde sizlerin yabancılık çekmemesi için şimdiden haberiniz olsun diye yazıyorum.
1-) İlk olarak bu sistemin sadece 80 level ekipmanlar da olduğunu bilmenizi isterim.
2-) Diğer bilmeniz gerekense arıtma dediğimiz de normal bildiğimiz arıtma dışında fashionlara eklenen gibi extra özellik eklenecek.
3-) Ve bu sistemin de ejderha sistemine bağlı olduğunu da belirtmek isterim ejderha seviyesine göre
Stajyer Ejderha: Lvl. 1 Sınıf 10
Noble Dragon: Lvl. 2 Sınıf 10
Grand Dragon: Lvl. 3 Sınıf 10
Grand Dragon: Lvl. 4 Sınıf 10
Fahri Ejderha: Lvl. 5 Sınıf 10
Imperial Dragon: Lvl. 6 Sınıf 10
Kutsal Ejderha: Lvl. 7 Sınıf 10
Mythic Ejderha: Lvl. 8 Sınıf 10
Yukarı da yazanlar ejderha levellerimiz olmakta.
4-) Fashionlar da olduğu gibi arıtmalar da seviye düşebilir.
5-) kutsal arıtma için gereken malzemeler.
Vulkanın Çekici : birlik savaşı, ek sahne, özel market, ve etkinliklerden elde edilecek.
Vulkanın Sobası : Bu parça ise bu sistemle gelecek bazı bosslar da bulunacak bu nedenle gelmeden bir şey yazmayalım.
6-) Örnek vermek gerekirse mesela Kask yapılan atırma da defans ve sihirli defans verir en fazla 5 yıldız olur ve her yıldız +231 Verir.
7-) Arıtma 200k altınla başlar ve her seviyede daha yüksek miktar altın ister.
çekiç ve sobalar gerek etkinlik gerekse ücretsiz elde edilebilecekDaha fazla ayrıntı eklenecektir. şimdilik bilinmesi gerekenler bunlar yinede bir video ekledim anlatımı yabancı ama idare edin