Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

bu nasıl oyun :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fbgencer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyunla hiç ilgilenilmiyormu habire oyundan atmalar durmadan lag pc başında gberiyorum örmcek zindanının 1.katında kırmızı odadan bir önceki odada gidin bi pelern basın 100kişi ks ypıo adamda kraliyet var gelio küfredip pvp açıo dalıo oyundan zevk alamıyorum gerçkten 250tl civarında para yatırcktım değmez dedim böle oyuna verecek param yok bnm herkes hileli herkes pvp açıo ezkleri kesiolar millet birbirine küfredio lütfn bi bakın bu oyuna LAG LAG LAG her pelerin basışımda oyundan atıo bi çare bulun bizde oyunumuzu oynayalım:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Oyunla hiç ilgilenilmiyormu habire oyundan atmalar durmadan lag pc başında gberiyorum örmcek zindanının 1.katında kırmızı odadan bir önceki odada gidin bi pelern basın 100kişi ks ypıo adamda kraliyet var gelio küfredip pvp açıo dalıo oyundan zevk alamıyorum gerçkten 250tl civarında para yatırcktım değmez dedim böle oyuna verecek param yok bnm herkes hileli herkes pvp açıo ezkleri kesiolar millet birbirine küfredio lütfn bi bakın bu oyuna LAG LAG LAG her pelerin basışımda oyundan atıo bi çare bulun bizde oyunumuzu oynayalım:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Admin Acikladi Lag 20sinde Sunucu Deigisikligi Olup Gecicek Die Lagla Birlikde Atmalarda Gecicek Ayrica O Ks Yapanlar Hakkinda Birsey Diyemicem Onlar Gine Yapar Gine Yapar Kraliyetli Adam kufredior pvp Acior Diorsun Ss alip Ticketlersen Sorun Kalmaz Oyundan Zevk Alamiyorsan Oynamicaksin Degmicek Bir Oyun Deil Koskoca GameForcenin Kurdu Oyunlarda Bunlar OLurken Bu Swde Bu Kadar Basari Daha Ne Diyelm..

Sen Sanmaki Admin Bunlari Sen 250 Tl Yatir Dİe Yapcak Admin zaten bunlari yapio Dostum ;)

Ayrica Kmse Seni Zorlamiyor Oyna Oyna Die İstemezsen Oynamazsin..

Ayrıca Buda Bole Bİr Oyun........!!!

Oynamak istemeyen oynamayabilir özgür bunda.

Lag sorununun çözüleceğini söyledik zaten. küfür eden varsa isteerse 10 bin lira yatırsın banlarız. GEçmişte örnekleri var bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri