- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hardcore Holly WWE zorlu, surliest rakiplerinden biri olarak bir üne sahipti. Bu kez hayranlarından gelen tweetleri cevap oturarak Mississippi Nehri'ne bir adam bodyslammed sertleştirilmiş Kavgacı tip hayal etmek zor.
Ama bu Hardcore Holly favori hobileri bugün biridir. O ona bir soru sordu ki söz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
, bizzat cevap istiyorum."Hayranları olmadan, biz ne olmak asla," diye WWE.com söyledi. "Tüm bunların yüzünden değil. Bu geri verme benim yoludur. "
|
|
Hâlâ canlı bir varlık hatırlar çünkü Holly hayranları takdir. .. Ventura, California'da büyüyen, sonra Grants Pass, Cevher hareket, o güreş önemli topraklarının ikiye maruz kaldı - Big Time Oregon en büyük kenti kuzey Kaliforniya ve Portland Güreş dışarı Güreş.
"Ben cumartesi için sabırsızlanıyordu," dedi. "Ben Pat Patterson, Biber Gomez, Bob Roop ve Big Time Sayın Saito görecekti. Ve Portland Güreş Jesse Ventura, Roddy Piper ve Curt Hennig, büyük şeyler yapmak için gitti büyük isimlerle bir sürü vardı. "
Onun en sevdiği grapplers bir patlatır ile aşık, Holly halka kendisi bir gün adım hayal. O bir olarak çalışan, Alabama aşağı Oregon başlı olarak hala o olur olasıdır gibiydi asla oto o Marcel Pringle adıyla bir güreşçi ile arkadaş kadar, makinist ve bir kaynakçı. Kapı Bu ayak Pensacola, Florida. Bob Sweetan ve Rip Tyler kısır onu eğitimli götürdü sanat güreş. Eğitim müfredatı, tüm baş kilitleri ve suplexes değildi.
"Biz merdivenlerden koşmak ve kilometre dışında aday olacağını," Holly açıkladı. "Sweetan arkamızda onun bisiklet binmek istiyorum, ve herkes yavaşladı, biz tekrar baştan başlamak gerekir."
Ödeme bir tam zamanlı konser yapmak için yeterince iyi değildi ama 1987 yılında halka başlayarak, Holly, bağımsız devre çalışmaya başladı. Hala garip çalışıyordu işler hafta sonu başka hobiler takip ederken,.
"Ben benim yarış çalışan, yaptığını ne zevk yapıyordu araba "dedi.
Memphis ve Smoky Mountain Wrestling kısa stints sonra, Holly Pringle bir arkadaşı o reddedemeyeceği bir teklif yaptı kadar güreş, onun için çalışmak için gittiğini çok emin değildi.
"Paul Hamiline birlikte iki dakikalık video kaset koymak için bana ve o Futbolcu İlişkiler [WWE] verirdim," Holly dedi.
Bir ay sonra, hayatı sonsuza kadar değişti.