HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Serhat yapma gelme,kıyma bize :m08:
Her türlü 1-1 2-2 atılır Gözlerimiz yollarda kaldı 23k attığında koray de .s
koray herseyı anlıyorumda bır tek senın ve yanındakı yalancı sahidin buragı çözemedım su oyunda olum siz ne tür insansınız la size diyecek kelime bulmak zor sövsem gülüonuz sussak mal mal konusuonuz olum az 2 dk adam olun olamıyorsanız taklit yapın daha ne setler ogrenırsınız durun daha yolun basındasınız ne setler cıkar karsınıza yavşıcagınız adamlar olur
Başkasının çarından efsun öğrenmeye çalışmıyoruz bea :S Pc gelemedimi ?koray herseyı anlıyorumda bır tek senın ve yanındakı yalancı sahidin buragı çözemedım su oyunda olum siz ne tür insansınız la size diyecek kelime bulmak zor sövsem gülüonuz sussak mal mal konusuonuz olum az 2 dk adam olun olamıyorsanız taklit yapın daha ne setler ogrenırsınız durun daha yolun basındasınız ne setler cıkar karsınıza yavşıcagınız adamlar olur
koray herseyı anlıyorumda bır tek senın ve yanındakı yalancı sahidin buragı çözemedım su oyunda olum siz ne tür insansınız la size diyecek kelime bulmak zor sövsem gülüonuz sussak mal mal konusuonuz olum az 2 dk adam olun olamıyorsanız taklit yapın daha ne setler ogrenırsınız durun daha yolun basındasınız ne setler cıkar karsınıza yavşıcagınız adamlar olur
Konuşma yahu setimiz sen ve sen gibileri kesmeye yetiyor baskasina gerek yok yani düşman dediğimiz kişilere efsun için şekerlik yapmiyoruz
buraya gelirsen sana hediye PC alicam hayrima adamina gire muamele yapiyoruz biz ondan anlayamion 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)