Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Strife

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyundaki "Strife" adlı karakterimi satalı bayağı uzun süre oluyor. Karakteri devrettiğim için forum hesabımı inaktif duruma getirmiştim karışıklık olmasın diye.
Zaten böyle bir şeyi yapan başka kimseye rastlamadım.
Ayrıca bu forum sadece Ely Metin2'den de ibaret değil.
Bir de diğer tüm forumlarda ve oyunlarda nickim "Strife" olduğu için bu foruma giriş yaparken hep şaşırıp, kullanıcı adı yerine önce "Strife" yazıyorum sonra tekrar silip yazmak zorunda kalıyorum ve bu da sinirlerimi çok bozuyor.
Haklı sebeplerim bunlar. Bu hesabı tekrar aktif olarak kullanıcam. Herkesin haberi olsun da.

Son düzenleme:
İlk devrettiginiz zaman bunu kavrayanlar olmadığı icin karışıklık oluyodu bunun icin kullanmamanizi ben rica etmistim. size boyle bir sorun yarattığını tahmin edemediim. Dusunup boyle bi konu actiginiz icinde tesekkur ederim.

İlk devrettiginiz zaman bunu kavrayanlar olmadığı icin karışıklık oluyodu bunun icin kullanmamanizi ben rica etmistim. size boyle bir sorun yarattığını tahmin edemediim. Dusunup boyle bi konu actiginiz icinde tesekkur ederim.

Herkes haklı. Sıkıntı yok. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri