- Konular
- 1,102
- Online süresi
- 5h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 99
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir çok gm arkadaşımız pvp serverlerinda hala elle drop açmaya çalışıyolar. Şimdi anlatacağımız konunun onları artık bu ezitten kurtulup tek tıkla drop açmalarını sağlayacağını belirteyim. Quest nasıl eklenir biliyorsunuzdur daha öncede sitemizde birden fazla bazı konularda anlatmıştık ama bilmiyorsanızda korkmayın konunun üzerinden bir geçeceğiz. Quest nasıl oyuna ekleniyordu hemen bahsedelim oyununuzun ftp sunucusuna bağlanıyorsunuz quest klasörüne atıyorsunuz dosyayı sonra qc çekiyorsunuz olay bitiyor detaylı anlatıma geçelim.
Yukarda gördüğünüz gibi kodlarımız bunlar siz bu kodlarla uğraşmayacaksınız çünkü ben size dosyasını hazırladım.
Linkte verdiğim dosyayı indirin şimdi sırasıyla sonra sunucunuzun ftpsine bağlanın ve "/usr/game/share_data/locale/turkey/quest" bu dizine bağlanın indirdiğiniz dosyayı buranın içerisine atın. Sonra indirdiğiniz questin ismini honkong_list'e ekleyin çünkü make.sh çektiğinizde bozulmasın diye ekeldikten sonra Putty ile sunucuya bağlanıyoruz "cd /usr/game/share_data/locale/turkey/quest" yazıyoruz ve alt satıra geçtiğinde ./qc otomatik.quest yapın. Ben dosyayı yanlış upload etmişim dosya adıyla uzantısı birleşmiş siz onu ayırın. Qc yaptıkdan sonra oyununuza reboot atın ve metin2 pvp'ye girdiğinizde sol menüde drop aç çıkacaktır bu kadar basit iyi oyunlar dilerim
Yukarda gördüğünüz gibi kodlarımız bunlar siz bu kodlarla uğraşmayacaksınız çünkü ben size dosyasını hazırladım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkte verdiğim dosyayı indirin şimdi sırasıyla sonra sunucunuzun ftpsine bağlanın ve "/usr/game/share_data/locale/turkey/quest" bu dizine bağlanın indirdiğiniz dosyayı buranın içerisine atın. Sonra indirdiğiniz questin ismini honkong_list'e ekleyin çünkü make.sh çektiğinizde bozulmasın diye ekeldikten sonra Putty ile sunucuya bağlanıyoruz "cd /usr/game/share_data/locale/turkey/quest" yazıyoruz ve alt satıra geçtiğinde ./qc otomatik.quest yapın. Ben dosyayı yanlış upload etmişim dosya adıyla uzantısı birleşmiş siz onu ayırın. Qc yaptıkdan sonra oyununuza reboot atın ve metin2 pvp'ye girdiğinizde sol menüde drop aç çıkacaktır bu kadar basit iyi oyunlar dilerim
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
işimi yaradı hocam sağol
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Link kırık
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
Link kırık
+ http://www.turkmmo.com/quests/2018812-otomatik-drop-acma-questi-l-pourch.html
Konu daha önce paylaşılmıştır aynı içeriklere sahip olduğu için konu kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)