HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİCEM
Öncelikle Herkese Merhaba,Hayırlı Günler;
Sorunum Şu: Benim bilgisayarımda windows 7 home premium kuruluydu.(bana böyle kurulu olarak geldi)Sonra ben bilgisayara 2 işletim sistemi kurmaya karar verdim.Windows 7 dururken yanına Windows 8 kurdum.(Önemli Not:Win 8 orjinal değil
Bundan sonraki gün bilgisayarımı açtm ,kullandım sonra windows 7 kısmına girmeyi denedim ama windows başlatılıyor yazısından sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatıp durdu.6-7 kere yeniden başlattıktan sonra kapatma tuşuna basılı tutarak pc yi kapattım.kapatıp açtıktan sonra BootMGR eksik ctrl+alt+del ile yeniden başlat hatası vermeye başladı(resim 1) BU SORUM 1...
Resim 1
İkinci Sorunum şöyle :
Bu hatayla karşılaştıktan sonra bilgisayarla beraber aldığım windows 7 format cd sini pc ye boot ettim.Bilgisayarımı onar seçeneklerinin hepsini denedim ama hepsindende hata aldım ( Resimleri alta koyacağım)
Hata resimlerim
Ve Şimdi Kur Diyerek özel kurulumu seçtiğimde Harddiskim 500 GB olmasına rağmen Sadece 45 GB alan gösteriyor.(Resmi Aşşada)Ve bu alanı seçtiğimdede Hata veriyor.Hata resmi aşşada(Hata Kodu 0xC0000005)
Harddiski Okumuyor
Verdiği Hata Böyle
ŞİMDİDEN YARDIMCI OLACAK HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İLGİLENENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Öncelikle Herkese Merhaba,Hayırlı Günler;
Sorunum Şu: Benim bilgisayarımda windows 7 home premium kuruluydu.(bana böyle kurulu olarak geldi)Sonra ben bilgisayara 2 işletim sistemi kurmaya karar verdim.Windows 7 dururken yanına Windows 8 kurdum.(Önemli Not:Win 8 orjinal değil
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan ndirdim.)Kurulum gayet sağlıklı bir şekilde tamamlandı. Bundan sonraki gün bilgisayarımı açtm ,kullandım sonra windows 7 kısmına girmeyi denedim ama windows başlatılıyor yazısından sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatıp durdu.6-7 kere yeniden başlattıktan sonra kapatma tuşuna basılı tutarak pc yi kapattım.kapatıp açtıktan sonra BootMGR eksik ctrl+alt+del ile yeniden başlat hatası vermeye başladı(resim 1) BU SORUM 1...
Resim 1
İkinci Sorunum şöyle :
Bu hatayla karşılaştıktan sonra bilgisayarla beraber aldığım windows 7 format cd sini pc ye boot ettim.Bilgisayarımı onar seçeneklerinin hepsini denedim ama hepsindende hata aldım ( Resimleri alta koyacağım)
Hata resimlerim
Ve Şimdi Kur Diyerek özel kurulumu seçtiğimde Harddiskim 500 GB olmasına rağmen Sadece 45 GB alan gösteriyor.(Resmi Aşşada)Ve bu alanı seçtiğimdede Hata veriyor.Hata resmi aşşada(Hata Kodu 0xC0000005)
Harddiski Okumuyor
Verdiği Hata Böyle
0
ŞİMDİDEN YARDIMCI OLACAK HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İLGİLENENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.