mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Serverla İlgili Şikayetim Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FeeLTheGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 307
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar daha geçen gün arkadaşımla Ely #2 de oynamaya başladık, başlamaz olaydık. Ne zaman kasılmaya gitsek veya boşta dursak ezik kompleksi yaşayan arkadaşlar bizi öldürüp duruyor bir rahat rahat oynattırmadınız ya. Üstüne üstlük bu veletlerden gece gece küfür yemediğimiz kalmıştı o da tam oldu. Oyun görevlilerinden ricam var ya biraz daha sık denetleyin şu küfür işini ya da oyuna yaş sınırı koyun. Bu arada Ely #2'deki adım Marasmus, kendi adına da telefon numarası yazan arkadaş bana da ulaş çok güzel sözlerim var sana.

Herkese merhaba arkadaşlar daha geçen gün arkadaşımla Ely #2 de oynamaya başladık, başlamaz olaydık. Ne zaman kasılmaya gitsek veya boşta dursak ezik kompleksi yaşayan arkadaşlar bizi öldürüp duruyor bir rahat rahat oynattırmadınız ya. Üstüne üstlük bu veletlerden gece gece küfür yemediğimiz kalmıştı o da tam oldu. Oyun görevlilerinden ricam var ya biraz daha sık denetleyin şu küfür işini ya da oyuna yaş sınırı koyun. Bu arada Ely #2'deki adım Marasmus, kendi adına da telefon numarası yazan arkadaş bana da ulaş çok güzel sözlerim var sana.

O Küfür Edenleri Video Alıp Bildir Kardeşim Acıma En iyisi :)

Herhangi bir oyuncuya küfür etmek, hakaret etmek yasaktır, size küfür eden bir oyuncu varsa karşılık vermek yerine oyun yönetimine bildirmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri