noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ihtilal buda sİze gelsİn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 535
Adamı keserken bulunan bir video ortada yokken laf söylemek cok guzel

bu laf sana söylenmiş sivilcem görüyormusun. Adamı kestiğimize dair birşey yok. Keza kişi destan serverinden 1453 den birisi. Bunu 1453 de olan herkes bilir ki o gun tum charlar ban yedi bu arkadaşta o ban yıyenler arasındaydı. Divan loncasına geçmiş olmasına ragmen ona item temin ettim. Kendisinede gerekırse dragon eyes hem skypeden hem faceden hemde telden ulaşsın. Skypede mrugur emre palak tuna styler(şahın) calanthee(furkan) yaşına başına bakmadan adam olmuşlarda, styler ban yedi diye yanıp tutuşup ana avrad sövmediler yani. Şu dediğine itler bile ınanmaz. Eğer sövmedilerse bana burada dinin imanın üzerine yemin ette adam diyeyim sana.

Bu olay her zaman ki gibi anka lonasındakı karaktersiz kişileri ırgalamadıgı gibi maydanoz olmayı çok seven ve mahellede oturan teyzeler gibi car car cene yapmaya bayılan cem'i çok mutlu etmiş ama boş mutluluk. Sana en başta dedim toyssoldıere girip banı açılır açılmaz ana avrat söven tarık varken loncanda. Stayler gibi calanthe gibi adamlar varken skypede ana avrat düz gidebilecek karaktersiz mrugur emrepalak gibi şahıslar varken benim loncama laf söylemek senin gibi karaktersize düşmez.

Önce kendi pisliğinizi görün sonra konuşun. Gelipte size 10 kere laf söyleyemem az abi sözü dinleyin sonra çok pişman olursunuz. Gereken açıklama seni yine tatmin etmez fındık beyin ama beyın fındık kadar birşey anlatamazsın ki. Hadi eyvallah

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri