Professionel Reklam Web Master

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 26sina26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

26sina26

Level 6
Konular
362
Online süresi
1m 35s
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
162
MmoLira
39
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Hepinize İyi Forumlar Dilerim.

Sıkılmamanız İçin Hemen Konuya Geçiyorum.

İletişim Skype : tlkara1

Önsöz;
Arkadaşlar Ben Kendime Dürüst,Güvenilir Bir Admin Arıyorum Ayrıca Onla Dost Olacağım. Arkadaşlar Ben Profosyonel Bir TakımLideriyim 7 Serverim Oldu O Yüzden Sizden Sadece Navicat İsteyeceğim Putty Sizde Kalıcak Bi Sorun Cıkarsa Puttyden Şifreyi Değiştireceksiniz! Bana Sonsuz Guvenebılırsınız! [GA]KARA

Hemen Kendimden Bahsedeyim.

Adım: ALİ
Soyadım: ARSLAN
Yaşım: 19
Oturduğum Yer: Eskişehir
İş/Okul: Okuyorum.
Günlük Online Sürem: 9-10 Saat Arası Değişir,Hafta Sonları İse 12 İle 13 Saat Arasıdır.
Adminlik Yaptığın Serverler: GenerousMetin2,Metin2 One,Metin55,PlusMetin2,AteshMetin2,GameMetin2
İletişim Adreslerim SKYPE :
tlkara1 [Sadece Bu Adresi Kullanmaktayım.]
Diğer/Ek Olarak: Türkçemizi Olduğu Gibi Kullanırım, q,w,x Vb. Gibi Harfler Kullanmam,Beni Seçen Dostlarıma Teşekkürlerimi Sunarım.

Tanıtımı Sadece Turkmmo'da [Burada] Yaparım Başka Forumlar İle Fazla Aram Yoktur,Turkmmo'da ki Konuyu Güncellerim Fakat Aşırıya Kaçmadan,Flood Yapmadan Benden Sürekli Yorum Atmamı Ve Konu Açmamı İstemeyiniz Herşeyin Sınırı Vardır.

Oyunda da Başarılı Biriyimdir AteshMetin2 Adlı Oyunda Forum Sorumlusu,Facebook Sayfa Sorumlusu Ve Support (Destek Sistemi) Bölümlerinde Tek Başıma Görev Aldım, Oyun +800 Userliydi.

Tanıtım Bakımından

da Kendime Güveniyorum.

Başta da Belirttiğim Gibi Bu İşi Bana Laik Gören Dostlarıma Teşekkürlerimi Sunarım,Sürç-ü Lisan Ettiysem Affola.

Tekrar Hepinize İyi Forumlar,İyi Günler Dilerim.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kardeş Bende Böyle Brini Arıyordum facebook.com/Metin2Vds Burdan Mesaj At

GM Arıyorum Gel Sen Bizim Server Hazırlandı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)