Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Ankara içi T satılır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely3 Serverinde 400T kadar nakit satılır. Bulunduğum şehirde oyunayan pek yok :) 2 gün sonra Ankara' ya gidiyorum. Uygun fiyata bırakacağım. İsteğe göre Banka/Kontör olarak satılır. Oyuna pek girmiyorum forum üzerinden mesajları bekliyorum. Skype üzerinden de konuşulabilir.

Ely3 Serverinde 400T kadar nakit satılır. Bulunduğum şehirde oyunayan pek yok :) 2 gün sonra Ankara' ya gidiyorum. Uygun fiyata bırakacağım. İsteğe göre Banka/Kontör olarak satılır. Oyuna pek girmiyorum forum üzerinden mesajları bekliyorum. Skype üzerinden de konuşulabilir.

http://www.turkmmo.com/market-ely3/2832118-dikkat-etmeniz-gereken-unsurlar.html

• Oyun içinden satın alınmış, elde edilmiş itemlerin veya hesapların TL, kontör vb şeyler ile satışı yasaktır. Bu işlemlerde ban cezası uygulanmamaktadır fakat oluşabilecek dolandırıcılık vb durumlarda da tüm sorumluluk taraflara aittir. Oyun yönetimine bu işlemler sonucu doğacak sorunlarla ilgili başvurulmaması gerekmektedir. ( Kraliyet altını satışı vb gibi durumlarda oyun yönetimi şikayet üzerine veya sohbet kayıtlarından takip edip ceza verebilir )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri