Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

TrSaKaRYaTR admin içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrenz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

Lawrenz

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

TrSaKaRYaTR NİCKLİ ARKADASIMIN SURA HESABI DUN GECE GIRDIGINDE SOYUKTU VE BU ADAM 1 GUN İŞTE Bİ GUN EVDE OLUYOR BU ADAMIN CARI İŞTEYKEN OYUNA GİRMEDIGI GUN SOYULUYOR BU CARA GİRİLEN VE TİCARET YAPILAN İP NIN BULUNUP TESPİT EDİLMESİNİ YETKILILERDEN ISTIYORUM BIZE GELIPTE HESAP GUVENLIGI SIZE AİT GİBİ LAFLAR ETCEK YETKILILERE TEK CEVAPTA: ADAM İŞTEYKEN SOYULAN CARIN GUVENLIGINI KIM SAGLICAK ? OYUN YETKILILERINDEN SADECE BU KONUYA EL ATMALARINI ISTIYORUM İYİ FORUMLAR.

@admin; @Shorty; @erdemaa;

Son düzenleme:
TrSaKaRYaTR NİCKLİ ARKADASIMIN SURA HESABI DUN GECE GIRDIGINDE SOYUKTU VE BU ADAM 1 GUN İŞTE Bİ GUN EVDE OLUYOR BU ADAMIN CARI İŞTEYKEN OYUNA GİRMEDIGI GUN SOYULUYOR BU CARA GİRİLEN VE TİCARET YAPILAN İP NIN BULUNUP TESPİT EDİLMESİNİ YETKILILERDEN ISTIYORUM BIZE GELIPTE HESAP GUVENLIGI SIZE AİT GİBİ LAFLAR ETCEK YETKILILERE TEK CEVAPTA: ADAM İŞTEYKEN SOYULAN CARIN GUVENLIGINI KIM SAGLICAK ? OYUN YETKILILERINDEN SADECE BU KONUYA EL ATMALARINI ISTIYORUM İYİ FORUMLAR.

@admin; @Shorty; @erdemaa;
Carin şifresi kimde vardi başka ona sorun kendi kendine soyulcak hali yok

İten iadesi zaten olmayacak en azından bu oyunu oynayan kişilerden kim girmiş ogrenilse güzel olur tekrardan geçmiş olsun

Carin şifresi kimde vardi başka ona sorun kendi kendine soyulcak hali yok

hakan carın sifresi kımsede yok adam işteyken soyuluyor adam işteyken car guvenlıgını kım saglıcak ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri