HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bos yere konu acmayin adam kendi bos sorunun konu yapiyor ordan adma geliyor pazar lonca savasi yapcaktik bilmemne diyor burda kelime yapma derdi nvarsa oyun icinden yazarsin burda yazarak birsey kazanmiyorsun 1 loncada 1 kisi konusur 10 kisi degil ankada baskan kimse baskana o yazar ama sizde baskan susuyor diger hepiniz konusuyorsunuz ister savas yapar ister yapmaz kimseyi baglamaz kimse ne zaman girip girmeyecegini size sorucak degil isi cikmistir girememistir bu forumda her daim bos laf yapan kelime yapanlar hep sizlersiniz portofino cari devir ette artik bu serverda kac yildir bosluktan kurtulsun her konuya atlamalar her konuda yoru myapmalar bu konuyla senin ne ilgin varda gelip burda yaziyorsun sirf isiniz gucunuz bos yapmak herkese iyi forumlar portofino haric .
Madem her muhabbete atliyorsun prtofino ilk once olayi tam anlamiyla ogren ondan sonra atla haa ama sana normal gelir dogru 1453 ile teksasa yenilip mehterana savasli kgirip yenilen bir arkadas oldugun icin tek savasli kyardimlara sicak bakiyorsundur videoda guzel izlemistik tskler 

Madem her muhabbete atliyorsun prtofino ilk once olayi tam anlamiyla ogren ondan sonra atla haa ama sana normal gelir dogru 1453 ile teksasa yenilip mehterana savasli kgirip yenilen bir arkadas oldugun icin tek savasli kyardimlara sicak bakiyorsundur videoda guzel izlemistik tskler![]()
Bak bakalım o savaşların hangisinde benim charım RoiGrossieR var? Benim olduğumu kanıtla sana charımı vericem. Burada göz göre göre yalan konuşma ayrıca Anka,loncasının başkanıda benim. Burada benden başka kim yazmış? MrBICER benim lomcamda değil. Sizin her zaman yaptığınız şeyi söyledim neden zorunuza gidiyor? Siz 25e 4 savaşa girmediniz mi? Burada yalan varmı? Göz göre göre yalan konuşma evlat.
He bu arada 1453 ile teksas'a yenilen tayfada divanhumayunun kadrosu vardı bunuda unutma aç videoyu tekrardan izle

Son düzenleme:
[h=1]DivanHumayuN loncasın nasıl insanlar olduğunu artık herhelde tüm server biliyor ve sizin rezilliklerinizi yüzünüze vurunca mı zorunuza gidiyor anlamış değilim.[/h]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)