- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@CrazYALkaN;@NEASTRO;
İlk girildiğinde 4-5 kurulum yapmış eğer sorun çıkmış ise neden 1 hafta sonra başka bir kurulum yaptırıyorsunuz ? 1 Hafta boyunca cevap yazacak zamanınız olmadı mı ? Sizin kurduğunuz serverlerle uğraşıyorduk cevabı veremezsin kimse 1 hafta boyunca 7/24 server düzeltmeyle uğraşamaz. Sonuç olarak kişi emeğiyle size 4-5 kurulum yapmış bu yüzden mecburi şekilde ücretini ödemeniz gerekmekte ayrıca benimde 1-2 hafta paramı gecikirse bende konu açarım siz yıllardır bu kişiyle çalışmıyorsunuz herhangi bir saygısızlık söz konusu değil burada hata sizin ödemeyi zamanında yapmamışsınız.
Biz emeğe saygı duyan insanlarız. 20 lira içinde konu açtırmak istemezdik fakat arkadaş açmış.
Onun kurduğu 4 ip'i kullanan tek server varsa ben şuan ona daha fazlasını ödeyeyim. Biz sırf müşteriler ile ilgilendik. Arkadaşın mysql serveri yanlış kurmasından dolayı sürekli sorun yaşandı. Eğer ki hala istiyorsa parasını versin hesap nu atalım.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Konular
- 28
- Online süresi
- 11m 5s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
@NEASTRO; Skype üzerinden ödemeyi bugün yapacağını belirtti. Ben kendisinin parasını bu tartışmadan sonra istemiyorum. Ödemesi geldiğinde Pazartesi bir yardım kuruluşuna göndereceğim. Konu aktif kalırsa dekontu konuya ekleyeceğim. Yetkililer konuyla ilgilendiği için çok teşekkürler.
@CrazYALkaN;
@lanetadam;
@CrazYALkaN;
@lanetadam;
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
@NEASTRO; @GameBoys61;
Ödemeyi yapınca bana bildirin konuyu çözülenlere taşıyayım şimdilik bir sorun kalmadı sanırım konu kapatıldı.
Ödemeyi yapınca bana bildirin konuyu çözülenlere taşıyayım şimdilik bir sorun kalmadı sanırım konu kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)